|
Nu esti logat.
"We don't need no education?!"#1 2007-09-19 17:31:32
"We don't need no education?!"Ce parere aveti? Avem nevoie de educatie sa reusim in viata? Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! Offline #2 2007-09-19 17:36:44
Re: "We don't need no education?!"categoric DA Offline #3 2007-09-19 17:38:58
Re: "We don't need no education?!"educatie .....cu siguranta... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #4 2007-09-19 17:43:27
Re: "We don't need no education?!"da normal ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #5 2007-09-19 17:45:34
Re: "We don't need no education?!"educatie categoric da. Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-19 17:47:12
Re: "We don't need no education?!"la un interviu nu te intreaba nimeni daca te-a educat mama si cu tata. se uita direct la studii... training-uri si alte calificari profesionale. reusita in viata in ce consta?: un job bine platit, o locuinta..si familia.cum le avem...? daca e jobul ok... e si reusita garantata
si ce folos? nu vezi ca rade oricine de acei miliardari, ca nu stiu sa lege 2 vorbe sau ca nu au cultura generala? Ultima oara a fost editat de anca13 (2007-09-19 17:48:21) Offline #7 2007-09-19 17:53:16
Re: "We don't need no education?!"eh... n-am zis ca ii respecta cineva... dar cred ca trebuie sa fie tare mishto sa ai atatia bani, sa poti sa faci absolut tot ce vrei... in stadiul ala cred ca nici nu-ti mai pasa ce zic altii despre tine sau cum ai obtinut banii aia. Ultima oara a fost editat de ivy (2007-09-19 17:53:30) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #8 2007-09-19 17:57:23
Re: "We don't need no education?!"sa sti ca si saracii sunt fericiti in felul lor. am mai vazut.. saraci..si cu o droaie de copii... sunt fericiti in legea lor. adevarat ca toti visam sa fim in lokul celor care ii vedem pe la tv ca arunca cu bani dar...iti zic eu..te-ai plictisi. mai bine asa Offline #9 2007-09-19 17:58:01
Re: "We don't need no education?!"educatia tine toata viata...e adevarat ca cei 7 ani de acasa sunt foarte importanti...dar toata viata mai invatam ceva, devenim mai educati...tot ce conteaza e sa vrei sa iti continui educatia... ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #10 2007-09-19 20:05:58
Re: "We don't need no education?!"
imi place cum gandesti I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #11 2007-09-19 22:54:14
Re: "We don't need no education?!"Per ansamblu sunt de acord cu ceea ce a zis free... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #12 2007-09-20 01:56:29
Re: "We don't need no education?!"Ideea e ca se leaga intre ele - educatia de acasa cu ceea ce inveti la scoala. A fi educat si fara cultura e totuna cu a fi cult, dar needucat. Trebuie sa stii sa le imbini. De ce legati ideea de "reusita in viata" de ideea de bani si bogatie?? Ca sa "reusesti in viata" trebuie sa existe o armonie, sa ai o personalitate complexa. Sa stii mediu din toate. Nu mult din ceva, putin din altceva, nici putin din fiecare. Mult din fiecare e cam slaba sansa.. or fi si exceptii... Trebuie sa ai si o cultura generala, si caracter, si simt practic, si abilitati in comunicare, sa stii sa iubesti, sa stii sa ierti, sa fi dur, dar si tolerant, sa fii calm, dar si coleric, etc. Si cel mai important.. sa stii sa te adaptezi oricarei situatii... Din punctul meu de vedere, cheia succesului e ECHILIBRUL! "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #13 2007-09-20 12:52:37
ohooo si inka de cat!!!depinde acuma de care vb...cea de scoala adica sa ai liceu facuultate si asa mai departe sau de educatia de acasa de cei 7 ani de acasa(\educatia facuta de mama si de tata) take me as i am or watch me as i go! Offline #14 2007-09-20 13:10:19Re: "We don't need no education?!"Cred cu tarie ca avem nevoie de educatie,ma refer si la cei 7 ani de acasa si la studii.Mai ales in zilele acestea cand mai nou,masterul devine din ce in ce mai "obigatoriu". Offline #15 2007-09-20 14:16:23
Re: "We don't need no education?!"cu siguranta avem nevoie de educatie,si de cele mai multe ori educatia ne ajuta sa ne descurcam si in viata(pe mine mama ma invatat sa nu ma dau batuta nicioadata,si sa fiu tare in orice problema pe care o voi intampina in viata)educatia primita ma ajutat sa fiu increzatoare,si am un caracter f puternic...cunosc pers care au o medie la sc f mare,dar nu sunt in stare sa faca nimik,nu au autoritate si nici personalitate... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #16 2007-09-20 15:09:47
Re: "We don't need no education?!"tema asta mi-a adus aminte de ce ne zicea profu de filozofie ieri.spunea ca un om needucat nu are nevoie de multe lucruri ca sa isi traiasca viata,are nevoie de mancare,de un pat ca sa poata dormi(nu conteaza cum arata patul,daca e murdar sau nu)si satisfacerea nevoilor personale.un om needucat nu este un om cu adevarat fericit. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #17 2007-09-20 17:09:10
si mie http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #18 2007-09-20 20:45:53
Re: "We don't need no education?!"clar ca avem nevoie. Fara educatie nu prea se poate...adica...depinde si de ce intelegem prin reusita. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|