homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce am-2

#20 2009-10-13 20:04:26

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

Re: nu stiu ce am

Buna...am o infectie la degetul mare de la mana...cel putin asa cred, caci unghia imi este galbena, imi cade, iar ce creste de la radacina nu se prinde foarte bine, ba chiar se desprinde si o pot taia cu usurinta cu foarfeca...lucru pe care l-am si facut...acum unghia, daca se mai poate numi asa, arata groaznic, cumva cu etajele...ba e unghie, ba e carne, ba creste, ba e iar unghie...oare sa fie o simpla infectie de la foarfeca...mi s-a oferit de carte o cunostinta o solutie cutanata - BETADINE - dezinfectant pt tegumente si mucoase (iod - povidona)...ce as vrea sa stiu...cumva actioneaza impotriva anticonceptionalelor...dupa mine nu cred sa aiba vreo treaba, dar sa ma asigur eu...multumesc frumos

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#21 2009-10-13 20:27:33

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

nu interactioneaza cu ac insa eu as merge la medic...nu lua tratamente date de cunostinte

#22 2009-10-13 20:32:39

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

multumesc frumos

lady in black a scris:

nu interactioneaza cu ac insa eu as merge la medic...nu lua tratamente date de cunostinte

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#23 2009-11-29 12:37:28

pisicutza28
New member
Inregistrat: 2009-11-29

Buna, am si eu o problema, avand in vedere ca nu stiu exact ce este, m-am gandit sa postez aici...pentru ca nu stiu ce este. Daca nu am postat bine, va rog sa ma iertati. Prietenul meu zice ca e posibil sa fie candidoza. Am citit cateva pagini din postul taratament candidoza, dar eu una nu prea ma regasesc acolo. Sa zicem ca ma cam simt cu musca pe caciula, deoarece in trecut am mai urmat un tratament impotriva candidozei. Ideea este urmatoarea. De vreo 2 zile lui i-au aparut niste bubite rosii pe membru, pe sub pielita exterioara. El zice ca e din cauza mea, ca am candidoza, si ca sa ma duc sa iau cate ceva de la farmacie. Experienta mea anterioara cu ovule, e foarte dureroasa, si tocmai de aceea nu am fost la un medic recent, sa vad despre ce e vorba. Ultima oara cand am fost la medic pentru o roseata in zona vaginala, mi-a dat un tratament total aiurea, care m-a facut sa ma simt si mai rau decat ma simteam, asa ca prefer sa citsc forumuri. Bun, ca sa trec la subiect: el are acele bubite de vreo 2 zile, eu am de o gramada de ani o secretie care uneori e mai putin placut mirositoare, si e uneori destul de abundenta, in sensul ca pe chiloti, gasesc niste urme mai albicioase. Nu ma ustura, nu ma mananca, nu am nimic, decat aceasta secretie, care e prezenta in fiecare zi, asa ca nu m-am impacientat, intotdeauna am avut secretii mai abundente, doar ca uneori nu au un miros placut, bine, acum nici nu ma astept sa miroasa a trandafiri, ca e, cred, normal, sa aiba un anumit miros, mai mult sau mai putin placut.Dupa cum am spus, nu am iritatii, nimic, singurul simptom este aceasta secretie,care din cate am citit pe forum e normal sa o ai si mai abundenta, depinde de mediul hormonal. Intrebarea este:am ceva, sau nu? Nu vreau sa fac un tratament daca nu am nevoie. Precizez ca sunt impreuna cu prietenul meu de  luni de zile, si in perioada aceasta, este a doua oara cand ii apar aceste bubite. Data trecuta s-a dat cu clotrimazol si i-au trecut, asta fiind la maxim o luna de la inceputul relatiei. Logic, el spune ca e din cauza mea, dar as  vrea sa stiu daca chiar e de la mine sau nu. El spune ca acele bubite il sunt iritante si ca uneori vrea sa se scarpine...si totusi, eu in afara de acea secretie, nu am nimic.......Please help me, ca sa stiu daca sa urmez tratamentul pt candidoza de pe forum sau nu. Va multumesc

#24 2009-11-29 12:48:22

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Eu zic, ca daca ar fi candidoza s-ar manifesta si la tine cumva: prin mancarimi, usturimi etc. Iar aceasta secretie de care zici, e de la altceva, daca o ai de atata timp. Ar trebui sa te duci la medic, chiar daca ai avut candva o experienta neplacuta. De-acuma nu o sa te mai duci niciodata din cauza asta? Nu toti medicii sunt la fel. In felul acesta afli daca ai candidoza sau nu, si din ce cauza ai si acele secretii abundente

Publicitate

loading...

#25 2009-11-29 13:05:07

pisicutza28
New member

piie a scris:

Eu zic, ca daca ar fi candidoza s-ar manifesta si la tine cumva: prin mancarimi, usturimi etc. Iar aceasta secretie de care zici, e de la altceva, daca o ai de atata timp. Ar trebui sa te duci la medic, chiar daca ai avut candva o experienta neplacuta. De-acuma nu o sa te mai duci niciodata din cauza asta? Nu toti medicii sunt la fel. In felul acesta afli daca ai candidoza sau nu, si din ce cauza ai si acele secretii abundente

Nu e cine stie cat de abundenta, dar uneori e deranjanta

#26 2009-11-29 13:13:52

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

sunt sigura 95% k e candidoza...
nici la mine nu s-a manifestat cu usturimi sau mancarimi...aveam doar acea secretie...care nu era normala.
dak e cremoasa sau branzoasa...at clar k nu e bine.
o secretie normala trebuie sa fie asa ca albusul de ou...si sa nu lase pete pe chilot.
in legatura cu tratamentul de pe forum...te sfatuiesc din tot sufletul sa nu faci asta....iti trebuie o analiza...(antifungigrama) se numeste care sa iti indice EXACT medicamentele la care e sensibila si la care e rezistenta ciuperca.
Altfel risti sa o mai lungesti cativa ani si tot sa nu te vindeci.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#27 2009-11-29 13:32:27

pisicutza28
New member

Am inteles, deci tot trebuie sa ajung la o doctorita, ceva de genul asta....multam mult

#28 2009-11-29 17:55:29

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

pisicutza28 a scris:

Am inteles, deci tot trebuie sa ajung la o doctorita, ceva de genul asta....multam mult

Iubita du-te la o clinica particulara si cere un test de secretie , nu costa mult si ceri si o antibiograma sau antifungigrama cum se numeste in cazul asta , aceasta din urma ti-o face doar daca iti gaszeste ceva anormal si apoi te duci frumusel cu rezultatul la un ginecolog sau ti-o recomand pe doctoressa. Simptomele pe care le descrii tu se potrivesc cu gardenerella pe care am avut-o si eu insa te sfatuiesc sa te duci sa faci secretia aia sa vezi exact ce ai /n-ai

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 16:27:23)

#29 2009-12-04 19:37:51

Lulee
New member
Inregistrat: 2007-12-27

Buna, am si eu o problema... am luat anticonceptionale un an jumate dar renuntat la ele acum jumatate de an. Problema este ca de cand le-am intrerupt ciclul meu a devenit si mai neregulat decat era inainte sa incep sa iau anticonceptionale si de vreo 2 luni nu mi-a mai venit deloc. se poate intampla asta din cauza anticonceptionalelor dupa atata de timp de cand nu le mai iau? chiar nu stiu ce sa fac... Va multumesc

#30 2009-12-11 12:18:27

sputnik
New member
Inregistrat: 2008-02-06

Buna, la toata lumea. Nu am mai intrat de multisor pe forum, din fericire nu am mai avut probleme medicale - voi sunteti primul loc unde caut cand am o nelamurire.
Acum se intampla ceva, nu stiu daca are sens sa postez aici, dar poate ma ajuta cineva sau ma redirectioneaza.
Acum vreo saptamana mi-a aparut un fel de zona inrosita pe pulpa stanga, spre interor, aproape de intrarea in vagin, dar nu suficient cat sa cred ca e vorba de o infectie vaginala. Concret, in zona unde ar trebui sa stea de obicei tivul chilotului (jos, intre picioare), am aceasta zona cumva iritata, rosie; provoaca si mancarimi si atunci cand se usuca zona (dupa dus, de exemplu), apare ca o piele uscata, care se descuameaza (foarte putin, dar totusi destul de evident). Pentru ca este aproape de vagin, m-am gandit ca ar putea avea vreo legatura. Dar nu prezint niciun fel de simptom de boala, infectie (am avut in trecut candida si as sti cum sa interpretez). Ma gandesc ca ar putea fi altceva ce nu mi s-a intamplat si nu pot recunoaste. Nu am purtat lenjerie care sa imi provoace vreo iritare. In orice caz, pe pulpa dreapta nu am nimic. Oare un dermatolog ar putea sa ma lamureasca mai bine?

#31 2009-12-11 12:30:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, mai bine la un dermatolog... nu cred ca are legatura cu zona genitala
mai degraba o iritatie sau o alergie... daca dai cu crema hidratanta nu e mai bine ?

#32 2009-12-11 12:39:14

sputnik
New member
Inregistrat: 2008-02-06

Nu am incercat sa folosesc nicio crema in zona pentru ca initial nu am dat importanta. Dar apoi m-am gandit si eu la o crema si am folosit ieri. Daca nu se retrage iritatia, cred ca o sa ajung la un doctor.
Multumesc!

#33 2009-12-11 13:55:09

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

eu asa pateam de la candida , e o alta etapa , mai urata

#34 2010-06-07 21:28:48

nicoleta1987_ok
New member
Inregistrat: 2009-09-30

buna tuturor,
am revenit dupa f mult timp dar sunt fericita....toate intrebarile mele si toate nelamuririle daca este sau nu sarcina daca mai pot sau nu face copii, au luat sfarsit........am nascut pe 19 mai o sooooooper fetita...intr-adevar micuta de 2300g, dar sanatoasa si sunt mandra.....
acum mai ramane sa rezolv cealalta problema...tricomonas-ul...sad..

#35 2010-06-08 09:31:22

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Felicitari nicoleta pentru minunea mica!

Fericita mamica de Aida Maria!

#36 2010-06-08 09:34:25

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

felicitari nicoleta

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#37 2010-06-08 19:39:37

nicoleta1987_ok
New member
Inregistrat: 2009-09-30

va multumesc din suflet....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.