|
Nu esti logat.
Scintigrama Osoasa dupa radioterapie?#1 2007-09-21 10:14:28
Scintigrama Osoasa dupa radioterapie?Am si eu o intrebare. Mama a fost diagnosticata cu cancre mamar invaziv. A facut 6 cure de taxotere si 20 sedinte de radioterapie. Radioterapia a terminat-o pe 7 luna asta. Acum o dor putin picioarele, muschii zice ea si doctorul de la Bacau i-a recomandat sa faca scintigrama osoasa. Problema e ca din cate am inteles eu doctorii din alte orase nu sunt de acord ca imediat dupa terminarea radioterapiei sa se faca scintigrama sau alte analize cel putin 6 luni dupa terminarea lor. Stie cineva ceva referitor la asta?Nu stim sa mergem sa o facem sau nu scintigrama asta acuma?Problema ar fi ca ei i s-au aprobat acum niste medicamente - Herceptin - pe care trebuie sa le inceapa saptamana viitoare si parca ar fi prea multe deodata, si scintigrama si medicamentele astea care sunt f puternice.........Nu stim, avem nevoie si de alte pareri daca stie cineva. Offline #2 2007-09-21 10:21:57
Re: Scintigrama Osoasa dupa radioterapie?scintigrama e o investigatie nu un tratament... medicul probabil vrea sa stie daca exista metastaze osoase...eu as face investigatia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-21 10:40:08
Re: Scintigrama Osoasa dupa radioterapie?
Sa inteleg ca nu are nici o legatura scintigrama (am inteles ca la scintigrama e vorba de radiatii) cu faptul ca abia a terminat radioterapia?Nu sunt prea multe radiatii asupra organismului? Mama are 59 ani, nu e prea mult ptr ea?Multumesc. Offline #4 2007-09-21 10:43:41
Re: Scintigrama Osoasa dupa radioterapie?rocsyka...sa stabilim prioritatile: ne temem mai mult de o doza de radiatii in plus sau de faptul ca in alea 6 luni cit asteptam se pot fringe oasele sub ea?...Dupa mintea mea e de preferat sa stiu daca am asa ceva si sa iau masuri decit sa astept sa am surprize... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|