|
Nu esti logat.
Laurina si alunita#1 2010-06-06 21:49:58
laurina si alunitaSalut! Intentionez ca in aceasta vara sa imi scot o alunita. Intrebarea mea este daca trebuie sa spun ca iau anticonceptionale sau ar trebui sa fac o pauza inainte de aceasta interventie? Ati mai trecut prin astfel de interventii? Imi puteti spune cum a fost? Sunt destul de speriata. Va multumesc. Offline #2 2010-06-06 22:14:42
Re: laurina si alunitaca sa iti scoata alunita o sa ti se faca o anestezie locala, fapt ce ma indeamna sa spun ca nu este cazul sa intrerupi AC.urile...dar daca ai totusi drum pe la spital intr-o zi ai putea intra sa intrebi...dar eu spun ca nu este cazul... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-06-06 22:18:26
Re: laurina si alunitaDa, alunita e destul de urata si de aceea vreau sa elimin un eventual pericol. Multumesc mult. Offline #4 2010-06-10 10:46:31
Re: laurina si alunitanu se intampla nimic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|