homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere inghinala si durere fese

#1 2010-06-05 11:13:36

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

durere inghinala si durere fese

De o saptamana ma confrunt cu niste dureri ciudate. In ultima zi de ciclu a inceput sa ma doara burta, ca si cand mi-ar veni ciclul, insa cu predilectie pe partea stanga.
Am fost si am vorbit cu doi ginecologi si mi-au spus ca ar fi de la osatura, nu ginecologic si sa iau totusi flamexin si sa ma ung cu diclofenac, ceea ce am si facut.
Insa de doua zile ma dor si fesele ingrozitor. Durerea poate proveni de la bazin?
Mentionez ca am un fibrom o varian de 3 cm, pe ovarul drept care nu necesita o operatie de urgenta, este acolo de 3 ani. Acum doua zile am facut ultima eco. Durerea e posibil sa provina de la acesta? Acum o luna jumate am facut si analize de sange care au iesit bune.
Nu stiu ce este si ma sperie. Mai am o ecografie programata peste o saptamana, cand o sa revin la un control ginecologic si o sa ma programez sa ma duc sapt. viit. la medicul de familie, insa pana atunci, ma poate lamuri cineva?
Durerea se lasa si cu amorteala pe picior, apendice nu mai am.

Ultima oara a fost editat de daliana (2010-06-05 11:15:52)

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#2 2010-06-10 11:21:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: durere inghinala si durere fese

iata, spui ca fibromul e pe dreapta iar durerea pe stinga(predominent)...deci nu e de la el.
da, e foarte probabil sa fie de la oase, deci eu as investiga pista asta si as face pentru inceput o radiografie de bazin in loc de ecografii multiple.....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.