|
Nu esti logat.
Intrebare!#1 2007-08-24 09:52:01
intrebare!eu iau anticonceptionale karissa si ieri a fost ziua in care am luat ultima pastila si am terminat folia.dar nu stiu cand trebuie sa imi vina ciclu pt ca ieri am avut o secretie maronie ...ca si atunci cand trebuie sa imi vina ciclu...ce poate fi ? Offline #2 2007-08-24 10:01:11
Re: intrebare!menstruatia iti poate venii in oricare din cele 7 zile de pauza... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-08-24 10:02:20
Re: intrebare!probabil scurgerea respectiva a fost spotting,ceea ce e normal in primele 3 luni de administrare pana se obisnuieste organismul. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #4 2007-08-24 10:43:30
Re: intrebare!m-am speriat ca nu stiam ce e cu secretia aia credeam ca cine stie ce complicatii am facut! ca luna asta am avut numai probleme ... Offline #5 2007-08-28 00:04:07
Re: intrebare!fetelor...nu stiu de ce nu mi-a venit ciclu normal...doar pete maronii in cantitati mai mari! o fi pt ca la inceputu lunii cand am luat anti mi-a mai venit odata ciclu care a fost provocat de niste medicamente?pt ca am avuut dereglari ? Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-28 11:56:10Re: intrebare!stai linistita!...si eu iau antibebe dar iau altceva...marvelon 28. e normal sa fie asa la inceput..la mine in prima luna am avut sangerari cam toata luna...fff putine dar mai mereu...stai linistita...dupa menstruatie nu va mai fii asa. e prima luna in care le iei? nu?... Offline #7 2007-08-28 15:09:35
Re: intrebare!buna ziua Offline #8 2007-08-28 15:10:48
Re: intrebare!nu cred ca are nimic da pe viitor eu zic sa nu mai rozi pastiluta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-08-29 11:28:33
Re: intrebare!Luna asta in data de 13 am inceput un tratament cu antibiotice pt cistita. In data de 15 trebuia sa incep o noua folie de novynette. Timp de 10 zile cat a durat tratamentul cu antibiotice m-am protejat suplimentar. In zilele de pauza nu a fost nevoie pt ca nu s-a intamplat nimic. Insa in loc de 7 zile de asteptare ca pastilele sa aiba efect de la terminarea tratamentului am asteptat doar 6. Asta s-a intamplat ieri (a fost cea de a 6 zi) cand nu m-am protejat. De cand iau pastilele am ciclul ft regulat..asadar...ieri ar fi trebuit sa fie a 17 zi. Exista vreun pericol ??(ma refer la sarcina). As vrea un raspuns cat de cat sigur si nu o parere. Offline #10 2007-08-29 11:40:35
Re: intrebare!nu cred ca exista nici un pericol! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|