|
Nu esti logat.
Chist ovarian folicular#1 2010-05-30 21:18:58
chist ovarian folicularsalut!! sfatuiti-ma cineva Am 22 ani, si saptamina trecuta mi-au depistat un chist ovaria folecular de 4,5 cm. D-na ginicolog mi-a prescris antibiotice, si eu inceput sa le primesc, insa mi se pare ca nu vor avea efect.O luna jumate in urma am avut operatie la rinichi si timp de 3 saptamini am primit antibiotice puternice, si nici nustiu acum iar primesc.....Oare nu va fi nimik pentru organismul meu....si daca nu ma ajuta antibioticile, la ce se poate de recurs.... Offline #2 2010-05-30 21:20:14
Re: chist ovarian folicularnu vad de ce ti-a dat antibiotic pentru chist... Offline #3 2010-05-31 02:25:55
Re: chist ovarian folicularsi mie mi s-a dat antibiotic pentru chist "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #4 2010-05-31 11:45:28
Re: chist ovarian folicular
cu sau fara antibiotice chistul ala folicular va trece de la sine cel mai probabil(nu reprezinta o ceva patologic)...daca totusi nu va trece de la sine si te deranjeaza psihic prezenta lui(ca alt tip de deranj nu iti poate cauza) si vrei musai sa dispara complet, solutia e reprezentata de anticonceptionale si nicidecum de antibiotice Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-06-12 00:02:17
Re: chist ovarian folicularSi mie mi-a depistat doamna ginecolog un chist de 4 cm..Mi-a prescris anticonceptionale si niste medicamente pt o saptamana...Am mai citit ca ceaiul de galbenele este foarte bun. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|