homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chist ovarian folicular

#1 2010-05-30 21:18:58

dragalina
Membru
Inregistrat: 2010-05-30

chist ovarian folicular

salut!! sfatuiti-ma cineva  sad Am 22 ani, si saptamina trecuta mi-au depistat un chist ovaria folecular de 4,5 cm. D-na ginicolog mi-a prescris antibiotice, si eu inceput sa le primesc, insa mi se pare ca nu vor avea efect.O luna jumate in urma am avut operatie la rinichi si timp de 3 saptamini am primit antibiotice puternice, si nici nustiu acum iar primesc.....Oare nu va fi nimik pentru organismul meu....si daca nu ma ajuta antibioticile, la ce se poate de recurs....

#2 2010-05-30 21:20:14

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: chist ovarian folicular

nu vad de ce ti-a dat antibiotic pentru chist...
mai asteapta pareri de la fete

#3 2010-05-31 02:25:55

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

si mie mi s-a dat antibiotic pentru chist neutral

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#4 2010-05-31 11:45:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

dragalina a scris:

salut!! sfatuiti-ma cineva  sad Am 22 ani, si saptamina trecuta mi-au depistat un chist ovaria folecular de 4,5 cm. D-na ginicolog mi-a prescris antibiotice, si eu inceput sa le primesc, insa mi se pare ca nu vor avea efect.O luna jumate in urma am avut operatie la rinichi si timp de 3 saptamini am primit antibiotice puternice, si nici nustiu acum iar primesc.....Oare nu va fi nimik pentru organismul meu....si daca nu ma ajuta antibioticile, la ce se poate de recurs....

cu sau fara antibiotice chistul ala folicular va trece de la sine cel mai probabil(nu reprezinta o ceva patologic)...daca totusi nu va trece de la sine si te deranjeaza psihic prezenta lui(ca alt tip de deranj nu iti poate cauza) si vrei musai sa dispara complet, solutia e reprezentata de anticonceptionale si nicidecum de antibiotice

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2010-06-12 00:02:17

bka90
New member
Inregistrat: 2010-06-03

Si mie mi-a depistat doamna ginecolog un chist de 4 cm..Mi-a prescris anticonceptionale si niste medicamente pt o saptamana...Am mai citit ca ceaiul de galbenele este foarte bun.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.