homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ar putea fi

#1 2010-06-11 16:30:29

algocalmin
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-04

ce ar putea fi

am ciclu oarecum regulat de 27-28 de zile.
pe 4 mai am avut menstra (vreo 3-4 zile) si pe 19 contact sexual protejat, dar cu cateva penetrari fara prez.
trebuia sa-mi vina in jur de 4 luna asta menstra, dar a venit tot in mai, pe la sfarsit, parca pe 28, nu mai tin minte exact. din cate imi amintesc a fost normala si a tinut in jur de vreo 3 zile.

acum va intreb, mi am dat seama ca la momentul contactului de pe 19 eram in perioada fertila. m am speriat ca mi-a venit de doua ori menstra pe mai si de atunci ma gandesc numai la sangerarea de nidatie.... de vreo saptamana am usoare dureri de burta - nu ca la menstruatie, abia daca le simt acum, dar le simt.

e in mintea mea sau chiar poate fi adevarat? ... repet, imi amintesc ca menstra de la sf lunii a venit oarecum normala...dar nu inteleg de ce a venit mai devreme.

“if you want something in life, reach out and grab it...”

#2 2010-06-12 00:09:32

algocalmin
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-04

Re: ce ar putea fi

of, pai cred ca o sa fac ... desi numai gandul la el ma sperie

“if you want something in life, reach out and grab it...”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.