Bacsisuri-8
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
Re: Bacsisuri
PaveLL a scris:Pentru ce sa lasi bacsis ? Pentru ca-si face treaba ? Primeste salariu pentru asta! 2 lei azi, maine 5, poimaine 10 si asa se aduna o suma pe care as gestiona-o mai bine daca s-ar afla in buzunarul meu si nu al celor care sunt platiti sa-si faca treaba.
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
alexia a scris:PaveLL a scris:Pentru ce sa lasi bacsis ? Pentru ca-si face treaba ? Primeste salariu pentru asta! 2 lei azi, maine 5, poimaine 10 si asa se aduna o suma pe care as gestiona-o mai bine daca s-ar afla in buzunarul meu si nu al celor care sunt platiti sa-si faca treaba.
d;asta ma cert cu al meu mereu cand iesim...eu pur si simplu nu pot sa inteleg de ce TREBUIE sa lasi bacsis....asta nu inseamna k nu am ajuns si eu sa o fac
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
No, eu las bacsis pentru ca ma simt aiurea altfel. Cel putin cand merg la coafor sau la terase. Dar si postasului
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
Jeniffer a scris:alexia a scris:PaveLL a scris:Pentru ce sa lasi bacsis ? Pentru ca-si face treaba ? Primeste salariu pentru asta! 2 lei azi, maine 5, poimaine 10 si asa se aduna o suma pe care as gestiona-o mai bine daca s-ar afla in buzunarul meu si nu al celor care sunt platiti sa-si faca treaba.
d;asta ma cert cu al meu mereu cand iesim...eu pur si simplu nu pot sa inteleg de ce TREBUIE sa lasi bacsis....asta nu inseamna k nu am ajuns si eu sa o fac
pentru ca, ca orice obicei prost la romani, s-a impamantenit atat de bine, incat a ajuns sa fie ceva "normal", iar cei care nu lasa sunt considerati zgarciti Eu las numai in cazul in care am de gand sa mai beneficiez de serviciile respective si asta numai de frica, sa nu ma tina minte si sa faca cine stie ce magarie data viitoare Nu ca asa as fi sigura ca nu se fac magarii oricum. Mi-e greata.
Ultima oara a fost editat de alexia (2010-06-13 13:09:11)
- -=-baby_pink-=-
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-07-30
nici eu nu las bacsis decat foarte rar..si atunci ca sa fie suma rotunda..de ex:nota e de 23 de lei..las 25. AyraBlack a scris:dely a scris:Cele care ati primit ceva prin curier, ati lasat bacsis?daca da cam cat?
Am lasat cand a venit iarna, peste program (se terminase programul de o ora) sa imi aduca o baterie de laptop, pentru ca era vineri si omul s-a gandit ca am nevoie de ea in week-end.
Stiu ca coletul facea 435 ron si am lasat 450.
in cazul asta e de apreciat ca omu` sa gandit ca are nevoie in weekend si a venit peste program.si eu i-as fi lasat ceva bacsis.
•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
pai din cauza noastra, se intampla ce se intampla cu doctorii , daca nu le dai , nici nu te baga in seama , i-am invat prost !! aici nu le dai nic , si vb cu tine extraordinar de frumos , nu stiu cum sa faca sa te simti mai bine .
Ultima oara a fost editat de akisandra (2010-06-13 13:28:56)
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
akisandra a scris:pai din cauza noastra, se intampla ce se intampla cu doctorii , daca nu le dai , nici nu te baga in seama , i-am invat prost !! aici nu le dai nic , si vb cu tine extraordinar de frumos , nu stiu cum sa faca sa te simti mai bine .
subscriu sunt d acord si cu pavell. la mn in oras era un restaurant unde dupa ce plateam consumatia,chelnerii luau banii de pe masa si se faceau k "uita" sa se mai intoarca cu restul....sa le ramana anumea lor,of course si nu ma refer la cativa lei,ci la 10,20 ron .... nu e faza de bani,dar nesimtirea lor ma omoara
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
nici eu nu prea dau. la coafor las cam cate 5 lei, si la terase cam un leu si asta "de gura lumii"... pt ca e un pic aiurea sa iesi cu mai multi si toti sa lase cate putin, iar tu nu deci, daca ar fi dupa mine, nu as lasa decat daca as manca nu stiu ce delicatese si as fi servita exceptional. dar in afara de situatiile astea doua, nu am treaba cu bacsisurile, cu cadouri si alte cele. nici macar la doctori. nu ma scald in bani ca sa fac acte de binefacere, asa ca mai bine imi iau ceva pt mine de banii aia
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|