homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Proiect de management :((

#1 2009-03-08 16:15:51

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Proiect de management :((

Fetelor, am si eu o intrebare...De fapt, e o rugaminte, daca ma puteti ajuta...  sad  Am primit la facultate un proiect de facut, gen lucrare de licenta... "Reproiectarea sistemului de management" intr-o firma cu min 15 angajati si cu o vechime de cel putin 2 ani... Aveti idee cam la ce firma as putea merge, unde sa nu fiu refuzata? Nu stiu ce sa fac, nu gasesc nimic  grater  Si e conditie de intrare in examen... Heeeeeelp,plsss.  grater  grater

#2 2009-03-08 21:40:15

persifona
Vizitator

Re: Proiect de management :((

Trimite-mi un mail pe persifona_ac@yahoo.com si o sa-ti trimit eu ceva

#3 2010-06-15 10:23:39

Moonsh
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-05

aveti idee de unde pot sa fac rost de un bilant contabil de la o anumita firma.Inainte se gaseau pe site-ul Ministerului finantelor dar s-a schimbat site-ul si nu mai gasesc .plssssss sad

#4 2010-06-15 12:22:44

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

eu bilant am luat de la firma unde lucra mama unei prietene, am mers si l-am rugat pe sef sa-mi dea..ca aveam si eu nevoie pt scoala  big_smile  si mi-a dat

when the pomp lights up,you shoot.

#5 2010-06-15 12:43:52

Moonsh
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-05

Din pacate la firma la care fac eu licenta nu pot sa imi dea situatia finaciara...e firma mare si trebuiesc prea multe aporbari.Mi-au zis sa caut pe site-ul M finante.
Am gasit cateva date pe site insa eu am nevoie de mai multe. :-<

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.