|
Nu esti logat.
SCAURGENT#1 2010-06-15 18:52:12
SCAURGENTBUNA MA NUMESC ANA MARIA SI AM 24 DE ANI,,,,SI AS AVEA NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU.....DE DOI ANI IAU ANTICONCEPTIOANLE DESSORELE CU SUCCES NU MI-A AMI FOST RAU FARA DURERI TIMP AL MENSTRUATIEI SCAZUT DE LA 8 LA 4 5 ZILE CANTITATIV VORBIND MULTR MAI BN IN FINE TOTUL OK PANA IERI CAND MI-A VENIT DESI MAI AM PASTILE DE LUAT E PRIMA OARA CAND SE INTAMPLA ASATA SI SUNT PANICATA SINCER ......DACA MA PUTETI AJUTA SA IMI SPUNETI CE SA FAC SI CARE AR FI CAUZA? Offline #2 2010-06-15 19:05:16
Re: SCAURGENT1. nu te panica Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-06-15 19:45:05
Re: SCAURGENTMultumesc de raspuns nu a fost intentia mea sa "tip"...dar nu reactionez prea bn atunci cand nu sunt in cunostinta de cauza....oricum va nultumesc mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|