|
Nu esti logat.
ANTICONCEPTIONALE?!#1 2010-05-31 12:30:17
ANTICONCEPTIONALE?!Buna! Sunt Noua Aici ...am Intrat Pe Acest Forum Pentru Ca Nu Am Gasit Raspunsurile La Intrebarile Adresate Doctorului Meu.am 24 De Ani Si Sapt Trecuta A Fost Prima Mea Vizita La Un Doctor Ginecolog.am Fost Foarte Stresata ...din Nefericire Nu Am Dat Peste Un Dr.care S Aibe Rabdare Cu Mine...sau Macar Sa Discute Cu Mine...mi-a Dat Un Tratament Pentru Vulvo Vaginta...pt Ca Am Fost Expediata F Rapid...nu Am Apucat Sa O Intreb Daca Imi Trebuiesc Anumite Analize Pt A Incepe Sa Iau Anticonceptionale.am O Relatie Stabila De 5 Ani ,iar Partenerul Meu Isi Doreste Mai Mult Decat Mine Sa Iau Aceste Anticonceptionale...si Daca Imi Puteti Recomanda Un Dr Mai...sociabil Cu Care Sa Dialoghez Si Sa Nu Monologhez...as Fi F Incantata(din Ploisti Sau Bucuresti) Va Multumesc! Offline #2 2010-05-31 12:33:20
Re: ANTICONCEPTIONALE?!in Bucuresti poti merge la doctoressa Offline #3 2010-05-31 12:34:59
Re: ANTICONCEPTIONALE?!foarte important: Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2010-05-31 12:35:08
Re: ANTICONCEPTIONALE?!nu mai scrie cu caractere mari ca nu te lasa site-ul,asteapta pareri legate de doctor,nu trebuie sa mergi la ginecolog t ac ,mergi la un planing,la planing gasesti toate raspunsurile la intrebarile tale si toate explicatiile Offline #5 2010-06-15 21:22:59
Re: ANTICONCEPTIONALE?!Doctoressa, am 42 de ani si nu am luat niciodata ac si 2 copii. Voi pleca intr-o minivacanta de 7 zile si te-as ruga sa-mi spui ce metoda contraceptiva recomanzi in afara de prezervativ? Initial m-am gandit la niste pilule contraceptive pt o perioada de... dar se pare ca este deja prea tarziu si este mai complicat decat am crezut. Plec peste 10 zile. Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-16 17:21:08
Re: ANTICONCEPTIONALE?!Buna,am o intrebare,iau ac novynete si am uitat sa iau pastila 18 ,mai am 3 si termin folia.sunt protejata?multumesc Offline #7 2010-06-16 19:35:43
Re: ANTICONCEPTIONALE?!nu mai esti protejata. protectie suplimentara pana iei 7 pastile corect. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|