|
Nu esti logat.
Efectul anticonceptionalelor in zilele pauza?#1 2010-06-17 00:56:18
Efectul anticonceptionalelor in zilele pauza?Am o intrebare la care doar nu de mult m-am gandit, poate suna stupid.. in fine. Anticonceptionalele nu au efect in cele 7 zile de pauza banuiesc, nu? Practic e ca si cum "uiti" o pastila timp de 7 zile. Daca am contact sexual sa zicem in ultima zi de pastile nu exista sansa sa raman insarcinata? Nu stiu unde am auzit ca spermatozoizii raman mai mute zile acolo, deci daca urmatoarele zile sunt cele de pauza as putea risca sa raman insarcinata? Offline #2 2010-06-17 00:59:48
Re: Efectul anticonceptionalelor in zilele pauza?Ba bineinteles ca esti protejata si in cele 7 zile de pauza! Offline #3 2010-06-17 02:37:11
Re: Efectul anticonceptionalelor in zilele pauza?Dar atunci de ce cand uiti o singura pastila cresc sansele sa ramai? Offline #4 2010-06-17 08:50:26
Re: Efectul anticonceptionalelor in zilele pauza?pentru ca scade protectia. dar daca iei 21 de pastile consecutiv, esti protejata si in pauza dintre folii iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|