|
Nu esti logat.
Chisturi mari la sani, ajutor-2#20 2009-11-18 12:00:02
Re: Chisturi mari la sani, ajutorEmma, sper sa-ti raspunda cineva ca eu nu sunt in masura. Offline #21 2009-11-18 12:23:52
Re: Chisturi mari la sani, ajutorEu stiu ca singura legatura intre chisturi si cancer e posibilitatea ca o eventuala tumoare canceroasa sa se confunde cu un chist, atunci cand acestea sunt numeroase, de aceea e nevoie de ecografii periodice; dar faptul ca ai chisturi nu te predispune mai mult la cancer, deci lasati gandurile negre Offline #22 2009-11-23 20:04:01
Re: Chisturi mari la sani, ajutorsubscriu la cuvintele lui heimdall....el@, daca ciclul tau nu e regulat trebuie sa reglezi cu duphaston sau vezi sa nu ai probleme gen o raceala la ovare, anexita. iti recomand deasemena si comprese cu varza pisata pe sani(impachetata intr-un prosop-dr.mea mi-a recomandat pt perioada cu dureri m.mari).deasemena compresele cu apa rece ajuta mult.a, si se fac bai cu apa calduta, nu fiebinte.eu acum sunt intr-o perioada m.buna nu am m.avut dureri de cateva luni,si sper sa nu m.am.lucrul cel mai important cand suferi de aceasta boala este eliminarea stresului.ganditi pozitiv si veti vedea rezultatele.sanatate. Offline #23 2009-12-09 10:24:26
Re: Chisturi mari la sani, ajutorOf,of,of.Revin cu niste intrebari legate de sani. Offline #24 2009-12-09 10:27:13
Re: Chisturi mari la sani, ajutormedic senolog. nu stiu daca gasesti si in afara bucurestiului. Offline Publicitateloading...
#25 2009-12-09 14:52:51
Re: Chisturi mari la sani, ajutorTotusi ar putea fi de la ceaiuri sau de la biter suedez toate aceste simptome? Offline #26 2009-12-10 08:53:17
Re: Chisturi mari la sani, ajutoreu cred ca durerile sunt mai degraba de la chisturi decat de la tratamentul naturist. Offline #27 2009-12-10 21:26:50
Re: Chisturi mari la sani, ajutormultumesc pt incurajari,anca. Offline #28 2010-06-18 01:54:08
Re: Chisturi mari la sani, ajutorbuna.am si eu de cateva zile o durere la sanul stang cand il apas pe sfarc sau cand stau pe el sau daca ma asez mai ciudat pe partea stanga seara in pat. mentionez ca am facut eco vara care a trecut prin august si mi-a spus ca am mici chisturi si am facut apoi si o mamografie la ceerea doctoritei. la mamografie nu a iesit nimic. ma gandeam ca poate am dormit eu prost si de aia ma doare sau ca m-am lovit poate din greseala cand imi "tachinam" prietenul. stiu ca suna prostesc dar am revazut episodul din sex and the city ala cu samanth cand descopera ca are un nodul la san si poate de aia ma panichez atat acuma. de cateva zile ma tot pipai pe la sani mai mereu si am observat ca am gen tesut sau ce e care daca il cuprind cu degetele nu ma doare doar ca se simte ciudat. scuzati de descrieri ciudate. Offline #29 2010-06-18 11:16:02
Re: Chisturi mari la sani, ajutordaca la ecografie si mamografie nu s-a vazut nimic si nici la palpare nu se simte ca ar fi ceva, stai linistita, ca nu ai nodul. sanii mai dor inainte de menstruatie, uneori chiar de pe la jumatatea perioadei. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|