homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare pt Doctoressa (sau pt cine cunoaste problema)

#1 2009-09-24 17:42:26

Olala
New member
Inregistrat: 2009-06-02

Intrebare pt Doctoressa (sau pt cine cunoaste problema)

Am fost operata de un adenom la sanul drept. Am fost anesteziata total timp de 15 minute (cat a durat operatia), si as vrea sa stiu daca anestezicul interactioneaza cu yasmin in vreo masura.., si daaca da, cat timp. Eu am luat pastila in acea zi, cum trebuia sa fac, dar am luat-o cu vreo 4 ore dupa ce m-am trezit din "amorteala" specifica dupa anestezic. Va rog sa ma lamuriti cu un raspuns. Va multumesc anticipat smile

as the wine must taste of its own grapes, a kiss tastes of its own lips ..

#2 2009-09-24 18:09:35

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Intrebare pt Doctoressa (sau pt cine cunoaste problema)

efectul anticonceptionalelor nu a fost scazut. dar nu e bine sa iei anticonceptionale cand stii ca urmeaza o operatie... a fost una programata?

#3 2009-09-24 21:17:24

Olala
New member
Inregistrat: 2009-06-02

da, a fost programata acum o luna. chirurgul stia k iau anticonceptionale, dar in ziua aceea nu m-a intrebat nimic de ele, si eu am uitat sa ii zic. nici nu mi-am pus problema, decat acum, dupa o saptamana de la operatie.. nu mi s-a mai intamplat sa nu imi pun intrebari cand vine vorba de siguranta mea, dar cred k a fost din cauza buimacelii date de anestezic. oricum, ma bucur k nu le-a scazut efectul.. mersi mult big_smile

as the wine must taste of its own grapes, a kiss tastes of its own lips ..

#4 2009-09-25 10:21:26

amalia-amalia
New member
Inregistrat: 2007-05-11

am luat ceva anticonceptionale acum 4 ani aproximativ. nu am facut analize. numai ceva intrebari despre menstruatie m-i s-au pus de catre doctor.  mi-a fost foarte rau si le-am intrerupt. aveau concentratie mare.  dupa un timp 1 an cred am fost la planning, din nou fara analize mi s-a dat karisa, doar pe baza de chestionar. am luat ceva timp poate 2 ani aceste anticonceptionale. din cauza cosurilor am ajuns la dermatolog apoi la endocrinologie apoi ginecologie. am umblat mult si bine fara rezultat, trimisa dintr-o parte in alta. am renuntat.   am facut testosteronul si prolactina  nu au iesit bine la analizele de sange. testosteronull-am avut cu 9,3 si erea max 7virgula ceva. prolactina cu 10 procente peste.  analizele le-am facut in timp ce luam karisa. mi s-a zis ca nu sunt bune karisa de catre ginecolog (desi doctorul de la planning mi le-a recomandat)....cosurile mi-au erupt mai tare. am vost ieri la planning si i-am aratat rezultatele de la analize si mi-a dat yasmin.   nu mai stiu nimik ce sa fac.   vreau sfat.   am cheltuit mult si vreau ceva sigur

#5 2009-09-25 10:34:11

camysh
Moderator

eu as zice sa urmezi sfatul medicului si sa incerci yasmin.

Publicitate

loading...

#6 2009-09-25 20:18:20

amalia-amalia
New member
Inregistrat: 2007-05-11

revin. doctorita de la planning mi-a dat karisa si nu mi-au fost bune. si acum mi-a dat yasimn pt ca am mers sa ii zic ca nu mi-a prescris corect. nush dc sa mai am incredere in ce mi-a dat. vreau sa mi se rezolve problema cu acneea.

#7 2009-09-26 08:33:42

camysh
Moderator

si eu sunt la al 5-lea tip de anticonceptionale, prescrise de acelasi medic.
el iti recomanda in functie de profilul pe care ti-l face in urma anamnezei (setul ala de intrebari)
evident, exista posibilitatea ca respectivele sa nu-ti fie in totalitate bune...

#8 2010-06-19 11:45:22

cotubatura
New member
Inregistrat: 2010-06-18

buna am si eu o intrebare, iau karissa de vreo 4- 5 ani, si ma simt destul de bine dupa ele dar problema ii ca as vrea sa fac si eu un copil si nu stiu cata pauza trebuie sa fac ca sa nu afecteze fatu, pls un sfat, am citi pe mai multe site-uri ca se poate dupa 2 3 cicliri menstruale dar nu zicea si daca ai luat mai multi ani

#9 2010-06-19 12:21:44

camysh
Moderator

cotubatura ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.