homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale-efecte secundare...

#1 2010-06-19 17:39:41

m.f.
New member
Inregistrat: 2010-06-18

anticonceptionale-efecte secundare...

buna...am si eu o problema...urgenta as spune....am inceput sa iau Yaz la recomandarea ginecologului...l-am inceput cum trebuie in prima zi de menstruatie.toate bne si frumoase pana cand mi s-a terminat menstruatia...mi-a aparut asa numitul "spotting"in prima zi upa menstra era maro inchis-acum  zile...tot la recomandarea medicului am luat si Gynofort joia trecuta....doar ca...am observat ca spotingul devenea tot ai rosiatic,iar azi a ajuns sa aiba cantitate destul apropiata cu cea de la menstruate,plus cheaguri de sange...nu am idee ce ar trebui sa fac,sau ce se intampla...la medic nu pot ajunge ca luni plec din oras...asa ca singura optiune sunteti..voi...multumesc anticipat ptr raspuns

#2 2010-06-19 18:51:19

m.f.
New member
Inregistrat: 2010-06-18

Re: anticonceptionale-efecte secundare...

...chiar as avea nevoie de un raspuns,va roog!!!

#3 2010-06-20 09:00:37

persifona
Vizitator

Re: anticonceptionale-efecte secundare...

Asta se intampla acum cand iei in continuare si Yaz?
Daca da, Gynofortul nu are treaba cu asta, probabil e doar spotting mai abundent, care e normal sa apara.. continua cu Yaz si ai rabdare, in primele 3 luni organismul se acomodeaza. Daca si dupa astea 3 luni continua, mergi la medic sa ti le schimbe.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.