homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastile ca sa iti vina menstruatia...

#1 2007-09-22 21:00:01

vreausaninga
Full member
Inregistrat: 2007-01-20

pastile ca sa iti vina menstruatia...

vreausaninga a scris:

am fost la medic...mi-a facut un control obijnuit si mi-a zis knu-s insaricnata...mi-a explicat de ce testele ieseau aiurea....era ceva legat de progesteron...anyway..nu stiam k un medic isi poate da seama asa usor dak esti insaricanta sau nu...doar verificand vaginul si palpand ovarele...mi-a prescris  si anticonceptionale;))...

si tot atunci mi-a prescris si niste pastile ptr ca menstruatia imi intarziase...Din pacate am uitat cum se numeau.Anticonceptionalele imi oprisera ovulatia si nu imi mai venea ciclul dupa ce le intrerupsesem.Acum am oprit din nou administrarea ac si as vrea sa iau din nou pastilele acelea fara a mai merge la medic(si implicit la o noua consultatie).Stie cineva cum se numesc???...eu am aruncat reteta:(

"Cred in valoarea de schimb a iluziilor..."

#2 2007-09-22 21:05:16

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: pastile ca sa iti vina menstruatia...

de ce nu vrei sa mergi la medic dupa ele? e chiar asa de greu un drum? duphaston se numesc si se iau 5 zile.

mami de minuni hjarta

#3 2007-09-22 22:37:30

vreausaninga
Full member
Inregistrat: 2007-01-20

Re: pastile ca sa iti vina menstruatia...

pentru ca nu mi le da fara consultatie..si momentan am alte cheltuieli pe cap:)..si da stiu ca se iau 5 zile..asa am luat si atunci..folai are 20 de comprimate, nu se iau dekt 15..3 pe zi:)..multumesc mult:)

Ultima oara a fost editat de vreausaninga (2007-09-22 22:44:19)

"Cred in valoarea de schimb a iluziilor..."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.