|
Nu esti logat.
Menstruatie ciudata - maronie#1 2010-05-14 23:03:55
menstruatie ciudata - maroniesalutare tuturor. in primul rand vreau sa imi cer scuze dak am deschis alt topic si problema mea se afla pe aici pe undeva...am citit mai multe, insa nu gasesc ceva concret si pt mine. sa va zic care e problema mea: mie mi_a intarziat menstruatia ceva timp. am facut azi 2 luni de cand trebuia sa vina si, surpriza, azi pe la amiaza a venit. numai ca e cu totul altceva...nu mai este ca inainte. are culoare maronie, si e in cantitate mai mica decat de obicei ...sincer sa va zic nu am mai patit niciodata asa ceva...ma gandeam ca poate pana seara o sa isi revina, insa e aceeasi chestie cu prietenul fac sex dar ne protejam de fiecare data. acum ar mai fi o problema...luna trecuta, cam cu o sapt inainte sa imi vina am racit cobza...nici nu ma puteam ridica din pat. am vazut ca mi_a intarziat am pus totul pe seama racelii...am facut si 2 teste te sarcina la intervale de o sapt intre ele si ambele au iesit negative...nici nu stiu ce sa mai fac...ce sa mai cred. anul trecut mi_a gasit si chist ovarian...sa fie oare si asta cauza???sa fie din cauza racelii???de 3 zile ma simt iar racita...oare de asta sa fie???incep sa imi ies din minti...!!! uitasem sa va zic ca a inceput sa ma doara putin pe jos...pt ca inainte sa imi vina nu am simtit niciun fel de simptome......cred ca o iau razna!!!...va rog din tot sufletul sa ma ajutati. mentionez ca nu iau anticonceptionale si nici nu am luat postinor (pt ca asta gaseam de fiecare data cand ma interesam...postinor si anticonceptionale)...ms anticipat si ast sfaturile voastre Offline #2 2010-05-15 01:04:07
Re: menstruatie ciudata - maronieeste o regula sa-ti intarzie menstra,sau doar de data asta s-a intamplat? Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci... Offline #3 2010-05-15 08:10:34
Re: menstruatie ciudata - maronie
pai...de obicei imi venea neregulat...mai intarzia, cateodata venea mai repede...insa de ultimele 2 ori mi_a venit pe data de 14 (februarie si martie). luna trecuta nu mi_a venit deloc si abia dupa 2 luni a venit tot pe data de 14 Offline #4 2010-05-15 10:53:09
Re: menstruatie ciudata - maroniebya, fa un test de sarcina. daca iese negativ calmeaza-te Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-05-15 20:40:51
Re: menstruatie ciudata - maronievoi face unul in seara asta sa vad care e treaba ...ms de sfat Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-15 20:54:34
Re: menstruatie ciudata - maronieFa-l maine dimineata cu prima urina, e mai bine asa. #7 2010-05-15 22:55:34
Re: menstruatie ciudata - maroniepai...l_am facut acuma...e negativ ...ziceti ca ar fi mai bn sa il fac dimineatza???sa ma bazez pe rezultatul asta sau sa mai fac unul??? Offline #8 2010-05-16 09:32:20
Re: menstruatie ciudata - maroniefa dimineata, cu prima urina(ca sa nu existe motive de indoiala) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2010-05-16 10:29:14
Re: menstruatie ciudata - maroniek. o sa mai fac unul maine dimineatza. inca o data, multumesc de sfaturi. Offline #10 2010-05-17 21:17:01
Re: menstruatie ciudata - maronieam facut dimineatza asta altul...rezultatul e tot negativ si a inceput sa isi revina si culoarea. asta de ieri pe la amiaza...deci care sa fie problema???raceala, chistul....?? Offline #11 2010-05-18 09:29:17
Re: menstruatie ciudata - maronieSi raceala si chistul pot modifica calitatea si cantitatea menstrei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #12 2010-05-18 17:36:59
Re: menstruatie ciudata - maroniesi asta ar fi un motiv de ingrijorare?? Offline #13 2010-05-18 17:57:23
Re: menstruatie ciudata - maronieDoar un medic ginecolog iti poate spune daca e cazul sa-ti faci probleme sau e o chestie care se poate rezolva fara probleme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #14 2010-05-19 14:44:42
Re: menstruatie ciudata - maronieaha...am inteles. o sa vad cum imi fac timp sa ma duc la un control. MULTUMESC TUTUROR pt sfaturi si pt ca m_ati ajutat Offline #15 2010-06-17 12:53:37
Re: menstruatie ciudata - maroniebuna! Offline #16 2010-06-20 07:58:02
Re: menstruatie ciudata - maronieLas link cu problema ta doctoressei #17 2010-06-20 22:54:52
Re: menstruatie ciudata - maronie
temerea ta e perfect justificata ...atita tot ca nu cred ca aceasta menometroragie e in legatura cu cauterizarea...insa ai dreptate, trebuie sa faci ceva pentru ca e deja de prea lunga durata..intoarce-te deci la medicul tau sau mergi la altul daca crezi ca e cazul...solutia nefiind vitamina k sub nici o forma(trebuie gasita cauza si indepartata, iar singerarea de tipul asta nu cu vitamina k se opreste) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|