homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie ciudata - maronie

#1 2010-05-14 23:03:55

bya
New member
Inregistrat: 2007-07-24

menstruatie ciudata - maronie

salutare tuturor. in primul rand vreau sa imi cer scuze dak am deschis alt topic si problema mea se afla pe aici pe undeva...am citit mai multe, insa nu gasesc ceva concret si pt mine. sa va zic care e problema mea: mie mi_a intarziat menstruatia ceva timp. am facut azi 2 luni de cand trebuia sa vina si, surpriza, azi pe la amiaza a venit. numai ca e cu totul altceva...nu mai este ca inainte. are culoare maronie, si e in cantitate mai mica decat de obicei neutral...sincer sa va zic nu am mai patit niciodata asa ceva...ma gandeam ca poate pana seara o sa isi revina, insa e aceeasi chestie neutral cu prietenul fac sex dar ne protejam de fiecare data. acum ar mai fi o problema...luna trecuta, cam cu o sapt inainte sa imi vina am racit cobza...nici nu ma puteam ridica din pat. am vazut ca mi_a intarziat am pus totul pe seama racelii...am facut si 2 teste te sarcina la intervale de o sapt intre ele si ambele au iesit negative...nici nu stiu ce sa mai fac...ce sa mai cred. anul trecut mi_a gasit si chist ovarian...sa fie oare si asta cauza???sa fie din cauza racelii???de 3 zile ma simt iar racita...oare de asta sa fie???incep sa imi ies din minti...!!! uitasem sa va zic ca a inceput sa ma doara putin pe jos...pt ca inainte sa imi vina nu am simtit niciun fel de simptome...neutral...cred ca o iau razna!!!...va rog din tot sufletul sa ma ajutati. mentionez ca nu iau anticonceptionale si nici nu am luat postinor (pt ca asta gaseam de fiecare data cand ma interesam...postinor si anticonceptionale)...ms anticipat si ast sfaturile voastre neutral

#2 2010-05-15 01:04:07

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Re: menstruatie ciudata - maronie

este o regula sa-ti intarzie menstra,sau doar de data asta s-a intamplat?

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#3 2010-05-15 08:10:34

bya
New member

Chrys a scris:

este o regula sa-ti intarzie menstra,sau doar de data asta s-a intamplat?

pai...de obicei imi venea neregulat...mai intarzia, cateodata venea mai repede...insa de ultimele 2 ori mi_a venit pe data de 14 (februarie si martie). luna trecuta nu mi_a venit deloc si abia dupa 2 luni a venit tot pe data de 14 neutral

#4 2010-05-15 10:53:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

bya, fa un test de sarcina. daca iese negativ calmeaza-te

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2010-05-15 20:40:51

bya
New member

voi face unul in seara asta sa vad care e treaba cesafac...ms de sfat wink

Publicitate

loading...

#6 2010-05-15 20:54:34

persifona
Vizitator

Fa-l maine dimineata cu prima urina, e mai bine asa.

#7 2010-05-15 22:55:34

bya
New member

pai...l_am facut acuma...e negativ big_smile...ziceti ca ar fi mai bn sa il fac dimineatza???sa ma bazez pe rezultatul asta sau sa mai fac unul??? neutral

#8 2010-05-16 09:32:20

Al Pacino
Administrator

fa dimineata, cu prima urina(ca sa nu existe motive de indoiala)
cum am zis, daca e negativ, linisteste-te

#9 2010-05-16 10:29:14

bya
New member

k. o sa mai fac unul maine dimineatza. cesafac inca o data, multumesc de sfaturi.

#10 2010-05-17 21:17:01

bya
New member

am facut dimineatza asta altul...rezultatul e tot negativ big_smile si a inceput sa isi revina si culoarea. asta de ieri pe la amiaza...deci care sa fie problema???raceala, chistul....??

#11 2010-05-18 09:29:17

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Si raceala si chistul pot modifica calitatea si cantitatea menstrei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#12 2010-05-18 17:36:59

bya
New member

si asta ar fi un motiv de ingrijorare??cesafac

p.s. si culoarea si cantitarea si_au revenit big_smile

#13 2010-05-18 17:57:23

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Doar un medic ginecolog iti poate spune daca e cazul sa-ti faci probleme sau e o chestie care se poate rezolva fara probleme.

Fericita mamica de Aida Maria!

#14 2010-05-19 14:44:42

bya
New member

aha...am inteles. o sa vad cum imi fac timp sa ma duc la un control. MULTUMESC TUTUROR pt sfaturi si pt ca m_ati ajutat puss

#15 2010-06-17 12:53:37

alinakrmen
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-05-25

buna!
daca acum o luna am fost la dr. si am facut o cauterizare a unei rani de pe colul uterin, mi a venit menstruatia pe 3.06(de obicei ma tinea max. 4-5 zile) si nu da semne sa se termine numai ca de 2 zile am o menstruatie abudenta cu cheaguri "sanatoase" daca le pot spune asa....la sfatul dr. am luat vitamina K si mi s a mai diminuat fluxul dar nu s a terminat...ma simt bine, dar am temeri dat fiind faptul ca anul trecut am avut un avort spontan nefinalizat, la un pas si de septicemie si am avut o hemeragie severa de atunci la fiecare menstruatie am emotii...daca a mai trecut cineva printr o situatie similara va rog sa mi raspunde ti! sau sa mi spuna cineva ceva care are mai multe cunostinte de ordin medical...va multumesc!

#16 2010-06-20 07:58:02

persifona
Vizitator

Las link cu problema ta doctoressei

#17 2010-06-20 22:54:52

Al Pacino
Administrator

alinakrmen a scris:

buna!
daca acum o luna am fost la dr. si am facut o cauterizare a unei rani de pe colul uterin, mi a venit menstruatia pe 3.06(de obicei ma tinea max. 4-5 zile) si nu da semne sa se termine numai ca de 2 zile am o menstruatie abudenta cu cheaguri "sanatoase" daca le pot spune asa....la sfatul dr. am luat vitamina K si mi s a mai diminuat fluxul dar nu s a terminat...ma simt bine, dar am temeri dat fiind faptul ca anul trecut am avut un avort spontan nefinalizat, la un pas si de septicemie si am avut o hemeragie severa de atunci la fiecare menstruatie am emotii...daca a mai trecut cineva printr o situatie similara va rog sa mi raspunde ti! sau sa mi spuna cineva ceva care are mai multe cunostinte de ordin medical...va multumesc!

temerea ta e perfect justificata ...atita tot ca nu cred ca aceasta menometroragie e in legatura cu cauterizarea...insa ai dreptate, trebuie sa faci ceva pentru ca e deja de prea lunga durata..intoarce-te deci la medicul tau sau mergi la altul daca crezi ca e cazul...solutia nefiind vitamina k sub nici o forma(trebuie gasita cauza si indepartata, iar singerarea de tipul asta nu cu vitamina k se opreste)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.