|
Nu esti logat.
Cine stie cum se poate transfera 1 dolar d pe vodafone?#1 2007-09-23 14:47:19
cine stie cum se poate transfera 1 dolar d pe vodafone?Buna fetelor...am o intrebare?care din voi folositi vodafone si ma poate ajuta sa transfer un dolar p un alt nr vodafone?nu sh exact la ce se suna k sa se poate transfera?va rog daca imi puteti raspunde cat mai repede!!!!!!va multumesc Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #2 2007-09-23 14:49:06
Re: cine stie cum se poate transfera 1 dolar d pe vodafone?esti pe cartela sau pe abonament? Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #3 2007-09-23 14:49:08
Re: cine stie cum se poate transfera 1 dolar d pe vodafone?*144# it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2007-09-23 14:50:32
Re: cine stie cum se poate transfera 1 dolar d pe vodafone?dida ala e sa iti incarci cartela Ultima oara a fost editat de Anka_Lala (2007-09-23 14:51:52) Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #5 2007-09-23 14:52:55
Re: cine stie cum se poate transfera 1 dolar d pe vodafone?e ... eu sunt pe abonament si asta am gasit pe aici ...am crezut ca asa poti incarca o cartela ... oricum nam incarcat pana acum si deaia am gresit ...scuze it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-23 14:54:14
Re: cine stie cum se poate transfera 1 dolar d pe vodafone?am gasit si pt abonament: suni la 444 si transferi, dar de pe abonament poti cel putin 4 dolari....si codul secret sunt ultimele 4 cifre din CNPu' tau Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #7 2007-09-23 15:01:02
Re: cine stie cum se poate transfera 1 dolar d pe vodafone?de pe cartela pe cartela...vreau sa transfer Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #8 2007-09-23 15:05:04
Re: cine stie cum se poate transfera 1 dolar d pe vodafone?formeaza *120# si urmeaza pasii pe acolo....trandfera credit=> ofera credit=> si mai departe vezi tu Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #9 2007-09-23 15:08:44
Re: cine stie cum se poate transfera 1 dolar d pe vodafone?va multumesc!!! Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #10 2007-09-23 15:19:23
Re: cine stie cum se poate transfera 1 dolar d pe vodafone?npc Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|