homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting karissa??

#1 2010-06-22 20:05:05

Aylinaa
New member
Inregistrat: 2010-03-04

spotting karissa??

Buna seara,

Am si eu o problema care nu ma lasa sa dorm, intre ghilimele...sunt la a 5-a folie de karissa si incepand cu a 8-a pastila din folie, a inceput sa-mi apara acea scurgere maronie...spotting. Am mai avut probleme si la cea de-a treia folie, dar atunci am luat o pastila cu intarziere de 10 ore, acum insa le-am luat pe toate corect (n-am mancat grefe, n-am luat antibiotice).
Daca pana astazi imi venea doar scurgerea maro, azi am vazut si cateva pete rosiatice (nu sange curat, ci asa cum la menstra) si m-am speriat destul de tare...tot spotting sa fie, ori ar trebui sa fie doar secretie maro??
Nu-mi vine mult (doar cateva picaturi pe zi, abia daca folosesc un protejslip), dar m-au ingrijorat scurgerile rosii (data trecuta cand am avut spotting a fost doar secretie maronie)... In afara de petele astea, m-am impacat bine cu Karissa (nu am avut dureri de cap, de sani, cresteri in greutate...)...oare daca iau niste calciu efervescent ar putea ajuta?
Mi-am facut programare la planning abia lunea care vine, asa ca pana atunci mai e ceva vreme si sunt ingrijorata....sper sa nu patesc ceva mai rau.

Viata e grea pentru cei care o iau in serios, dar este un dezastru pentru cei care se lasa in voia ei!

#2 2010-06-22 22:07:47

daenarys
Vizitator

Re: spotting karissa??

da,tot spotting este.culoarea poate sa varieze.nu o sa patesti nimic rau stai linistita.asteapta sa mergi la medicul tau d eplanning s avezi ce iti recomanda

#3 2010-06-22 22:30:29

Aylinaa
New member
Inregistrat: 2010-03-04

Re: spotting karissa??

Multumesc smile...sper sa dorm mai linistita

Viata e grea pentru cei care o iau in serios, dar este un dezastru pentru cei care se lasa in voia ei!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.