homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lubrifiere insufcienta?-2

#20 2010-06-22 16:29:24

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Re: lubrifiere insufcienta?

mrn a scris:

si dak iubitul nu vrea sa ii faca sex oral? atunci ce face? rotfl

schimba de iubit!

pentru ca pe cat e de adevarat ca nu exista fata in lume careia sa nu-i placa sexul oral, la fel de adevarat este ca baietii sunt innebuniti sa le faca oral partenerelor lor...

fucking perfect...

#21 2010-06-22 16:32:50

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

luis, tu cumva treci textele prin google translate inainte sa le postezi aici? spranceana

#22 2010-06-22 16:33:05

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

dar sunt si exceptii !   si aqm gata ar trebui sa-i schimbam k nu ne fac sex oral, nu?  spranceana  spranceana

Ultima oara a fost editat de mrn (2010-06-22 16:35:01)

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#23 2010-06-22 16:46:08

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

anca90 a scris:

luis, tu cumva treci textele prin google translate inainte sa le postezi aici? spranceana

rotfl2

#24 2010-06-22 16:58:32

luisjota
Hero member

rotfl
m-ai prins !!!! wink rotfl rotfl rotfl rotfl

mrn said: "dar sunt si exceptii !   si aqm gata ar trebui sa-i schimbam k nu ne fac sex oral, nu?"

indicat ar fi sa-i schimbati, da...dar daca nu vreti/puteti sa faceti asta....macar invatati-i sa va faca sex oral, o sa aveti de castigat (in placere) amandoi....

Ultima oara a fost editat de luisjota (2010-06-22 17:01:03)

fucking perfect...

Publicitate

loading...

#25 2010-06-22 17:13:02

mrn
Full member

nu te supara k te intreb..dar cred k nu am fost atenta...cati ani ai?
si sa stii si tu k nu totul se rezuma la SEX ORAL. sunt unii barbatii kre iti pot oferi placere si altfel..sincer si fara sa te jignesc, mi se pare o prostie ceea ce ai spus tu. sa-i schimbam k nu ne fac sex oral. nu e un capat de lume asta.

#26 2010-06-22 17:22:19

luisjota
Hero member

mrn a scris:

nu te supara k te intreb..dar cred k nu am fost atenta...cati ani ai?
si sa stii si tu k nu totul se rezuma la SEX ORAL. sunt unii barbatii kre iti pot oferi placere si altfel..sincer si fara sa te jignesc, mi se pare o prostie ceea ce ai spus tu. sa-i schimbam k nu ne fac sex oral. nu e un capat de lume asta.

mrn...iti spun si tie: am 13 de ani big_smile
si nu ma supar deloc...dar daca ai citit bine am zis ca indicat ar fi sa-i schimbati, iar daca nu, sa-i invatati sa  va faca sex oral....
nu e un capat de lume ca unii nu fac sex oral, dar e mai frumos, placut, interesant, excitant si incitant...si ce mai vrei tu, cand sexul "normal" este insotit, cel putin in preludiu, de sex oral...

fucking perfect...

#27 2010-06-22 17:39:17

mrn
Full member

crede-ma k stiu... nu e nevoie sa-mi explici wink
dar eu imi sustin ideea...nu mi s-ar parea normal sa-l schimbe doar pt k nu ii face sex oral. dak s-ar intalni doar k sa faca sex as mai zice. dar dak au o relatie serioasa nu o pot inceta din cauza asta. smile

#28 2010-06-22 19:01:57

luisjota
Hero member

smile bine

fucking perfect...

#29 2010-06-22 20:18:42

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

luisjota a scris:

mrn a scris:

si dak iubitul nu vrea sa ii faca sex oral? atunci ce face? rotfl

schimba de iubit!

pentru ca pe cat e de adevarat ca nu exista fata in lume careia sa nu-i placa sexul oral, la fel de adevarat este ca baietii sunt innebuniti sa le faca oral partenerelor lor...

Eu unu nu sunt inebunit... de unde nici nu prea am facut partenerei atat de mult... si cand am facut a fost pe la inceput de relatie... now i don't even try.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#30 2010-06-22 20:22:26

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

In privinta bj'ului, la fel cum sunt tipe care nu suporta nici macar ideea de a "canta la flaut", asa sunt si tipi carora nu le place sa go down there. E normal, si tine de caracterul fiecaruia. Al meu face parte din cateoria "innebunitilor", dar eu prestez bj doar cand am chef cu adevarat.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#31 2010-06-22 22:54:48

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

luisjota chiar daca sunt de acord cu tine in legatura cu unele afirmatii incearca sa nu mai generalizezi @

on : incearca sa o iei mai usor,saruturi , atingeri tandre si daca nu merge lubrifiant

ente....

#32 2010-06-22 23:01:29

looryyyy
Membru
Inregistrat: 2010-06-21

mersi de sfaturi:*

#33 2010-06-23 01:18:09

luisjota
Hero member

Greenvision a scris:

luisjota chiar daca sunt de acord cu tine in legatura cu unele afirmatii incearca sa nu mai generalizezi @

on : incearca sa o iei mai usor,saruturi , atingeri tandre si daca nu merge lubrifiant

esti un scump si ms pentru ca esti de acord cu unele afirmatii ale mele, nu pretindeam... chicot
pe de alta parte, da-mi voie sa fac ce vreau eu, daca am chef generalizez, daca nu, nu...
te deranjeaza? sper sa nu!
esti un scump oricum, stiu ca n-o sa te mai deranjeze, de acum inainte...

fucking perfect...

#34 2010-06-23 01:26:50

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Greenvision a scris:

Chiar asa... lasa-l sa generalizeze... asa macar ii e mai usor sa raspunda decat sa isi puna problema ca poate o persoana sau o situatie nu se incadreaza intr-un anumit tipar si ca raspunsul lui o sa fie inutil (in cel mai bun caz). Far easier to work by algorithms.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#35 2010-06-23 01:29:26

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

mrn a scris:

dar eu imi sustin ideea...nu mi s-ar parea normal sa-l schimbe doar pt k nu ii face sex oral. dak s-ar intalni doar k sa faca sex as mai zice. dar dak au o relatie serioasa nu o pot inceta din cauza asta. smile

Depinde cat de frustrant este.

Ca daca ai un om cu un pitic pe creier, oricat de mic ar fi si nu si-o poate rezolva, nu conteaza cat de serioasa e relatia.

Poti lasa balta o relatie pentru ca el nu isi strange sosetele murdare in mod frecvent de prin casa sau pentru ca ea nu-si strange parul care ii cade atunci cand si-l piaptana. Depinde doar de cat de mult ti se pune pata ...

#36 2010-06-23 01:32:56

luisjota
Hero member

AyraBlack a scris:

mrn a scris:

Depinde cat de frustrant este.

Ca daca ai un om cu un pitic pe creier, oricat de mic ar fi si nu si-o poate rezolva, nu conteaza cat de serioasa e relatia.

Poti lasa balta o relatie pentru ca el nu isi strange sosetele murdare in mod frecvent de prin casa sau pentru ca ea nu-si strange parul care ii cade atunci cand si-l piaptana. Depinde doar de cat de mult ti se pune pata ...

sau de cata materie cenusie neutilizata ai/are in creier...

faza cu sosetele e super tare...rotfl

Ultima oara a fost editat de luisjota (2010-06-23 01:34:10)

fucking perfect...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.