homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Triregol

#1 2010-06-19 12:28:44

floricicamica
Membru
Inregistrat: 2010-06-19

triregol

Buna , foloseste cineva triregol? eu  il folosesc de multi ani si nu am avut nici o problema pana acum..
de fapt in martie  am stopat si am reinceput in mai in prima zi de ciclu(12.05), in pauza de 7 zile mi-a venit pe 6.06 si din a 8 a zi am inceput urmatoarea folie, ca acum pe 16 sa am din nou menstruatie.. a fost ceva maroniu care s-a transformat in rosu si m-a  tine de atunic, adica a ca un ciclu normal....Am mai auzit ca se poate intampla asta dar pt mine e ceva nou..AC le-am luat in continuare fara sa ma opresc din acesta cauza.In acelasi timp eu iau un tratament cu sinerdol si izoniazida  la 2 zile, care nu a afectat efectul AC ( le iau din mai si... nu  efectul AC  a ramas..).Este normal sau nu aceasta sangerare pe durata AC?

#2 2010-06-19 12:44:07

daenarys
Vizitator

Re: triregol

cel mai probabil este spotting datorat reinceperii contraceptivelor.si da se poate intampla in primele 3 luni de administrare

#3 2010-06-22 01:18:34

ioana8515
New member
De la: sebes-alba
Inregistrat: 2010-03-02

Am si eu o problema. Folosesc triregol de cativa ani. Acum sunt in pauza de 7 zile.Vineri trebuie sa le incep si nu le gasesc in farmacii. am cautat in maimulte orase. ce ma sfatuiti sa fac? sa stau o luna fara ele? sa iau altceva?

Daca stai un pic si te analizezi pe tine insuti, vei descoperi ca ceea ce iti doresti mai mult te inspaimanta mai tare.

#4 2010-06-22 09:02:10

daenarys
Vizitator

ioana,daca nu se mai gasesc in farmacii eu zic sa mergi al medicul tau sa iti prescrie alte pastile.

putin offtopic vad ca astia tot scot contraceptive de pe piata dar nu lanseaza si altele.si lolletul sau cum se scrie a fost scos de pe piata.

#5 2010-06-22 09:02:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

nu lua altceva... cel mai bine e sa mai cauti, poate primesc totusi

Publicitate

loading...

#6 2010-06-22 10:46:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

floricicamica a scris:

Buna , foloseste cineva triregol? eu  il folosesc de multi ani si nu am avut nici o problema pana acum..
de fapt in martie  am stopat si am reinceput in mai in prima zi de ciclu(12.05), in pauza de 7 zile mi-a venit pe 6.06 si din a 8 a zi am inceput urmatoarea folie, ca acum pe 16 sa am din nou menstruatie.. a fost ceva maroniu care s-a transformat in rosu si m-a  tine de atunic, adica a ca un ciclu normal....Am mai auzit ca se poate intampla asta dar pt mine e ceva nou..AC le-am luat in continuare fara sa ma opresc din acesta cauza.In acelasi timp eu iau un tratament cu sinerdol si izoniazida  la 2 zile, care nu a afectat efectul AC ( le iau din mai si... nu  efectul AC  a ramas..).Este normal sau nu aceasta sangerare pe durata AC?

sinerdolul(se mai numeste si rifampicina) este chiar trecut textual in prospectul anticonceptionalelor, in fruntea listei de medicamente care stim sigur CA SCAD efectul contraceptivelor!. asa ca de aceea singerezi, pentru ca efectul contraceptivelor e scazut, risti sarcina si crede-ma si avort(pentru ca e exclus sa poti tine sarcina aceea) asa ca foloseste alta metoda contraceptiva pina termini tratamentul cu sinerdol si poti chiar si sa opresti contraceptivele ca efectul lor e catre 0 atita timp cit iei sinerdol

ioana8515
vezi poate gasesti triquilar(e acelasi lucru ca si triregol doar ca facut de alta firma)...daca nu, mergi la planning sa vezi cu ce ai putea sa il inlocuiesti...ai timp pina vineri

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2010-06-23 11:31:57

ioana8515
New member
De la: sebes-alba
Inregistrat: 2010-03-02

Multumesc la Doctoressa pentru raspuns. Nu am reusit sa gasesc Triregol si o sa iau Triquilar. O sa le iau in continuare asa cum luam si inainte....incep din ziua 8? In cazut in care luna viitoare o sa gasesc Triregol pot sa revin la ele? Imi este cam frica sa le schimb deoarece iau de 5 ani Triregol si m-am simtit foarte bine cu ele, nu am avut nici o reactie adversa si nu as vrea sa se schimbe ceva cu Triquilar.

Daca stai un pic si te analizezi pe tine insuti, vei descoperi ca ceea ce iti doresti mai mult te inspaimanta mai tare.

#8 2010-06-23 11:33:32

daenarys
Vizitator

pai cele 2 contraceptice au aceiasi concentratie de hormoni divera doar firma producatoare.le incepi normal in a8a zi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.