|
Nu esti logat.
Calciu????????#1 2007-09-08 13:39:14
calciu????????luam mercilon, am fost trecuta pe karissa o luna si acum am revenit din nou la mercilon deoarece de la karissa ma dureau sanii. acum cu mercilon am spotting. initial a fost doar o secretie mai maronie si credeam ca se opreste si am ignorat-o, dar de cateva zile a inceput sa fie tot mai multa (cam ca in ultimele zile de ciclu) si au inceput sa vina si bucati mai mai de sange (cheaguri). am fost la doctor si mi-a prescris calciu cu vitamina d. am citit prospectul da nu prea are nici o legatura cu contraceptia. cu ce ma poate ajuta calciul? sunt totusi protejata chiar daca am spotting atat de mult? Offline #2 2007-09-08 15:22:46
Re: calciu????????esti protejata...si calciul e pt sangerare...s ar putea sa ti o reduca sau s o opreasca...daca acest lucru nu se intampla mergi la medic sa ti le schimbe... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-09-09 19:47:14
Re: calciu????????am impresia ca imi vine tot mai mult...inca nu s-a oprit. sangerarea de nidatie cat dureaza? (ma sperie o posibila sarcina desi am folosit pe langa ac si metoda coitului intrerupt) Offline #4 2007-09-09 19:53:25
Re: calciu????????doctorita de laplanning mi-a zis sa nu mai am contact sexual pana la prima menstruatie sau daca am sa folosesc prezervativul. a spus asta doar din motive de igiena? Offline #5 2007-09-09 19:55:09
Re: calciu????????daca n ai uitat nici o pastila nu inteleg dc a spus asta...probabil ca din motive de igiena... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-09 19:58:15
Re: calciu????????ok..mai am 3 pastile si sambata ar trebui sa-mi vina...va tin la curent cu ce se mai intampla...merci mult fetelor. pupici Offline #7 2007-09-09 20:00:09
Re: calciu????????cu placere...dar ca sa sti...s ar putea din cauza ca ai sangerat menstra sa nu ti vina f abundenta...dar e normal...deci sa nu intri in panica... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-09-20 17:35:25
Re: calciu????????mi-a venit ciclul cu o zi inainte decat trebuia si a venit spre surprinderea mea foarte abundent. mentionez ca luna trecuta mi-a venit putin. mi-au trecut durerile de sani insa vreau parerea voastra la ceva. doctorita de la planning mi-a spus sa incep cu pastilele in a 5-a zi a menstruatiei in cazul in care nu mi se opreste spottingul si daca se opreste fac normal pauza de 7 si iau in a 8-a. nu mi s-a oprit sangerarea si am luat in ziua a 5-a . trebuie sa folosesc prezervativul timp de o saptamana sau sunt protejata in continuare? Offline #9 2007-09-21 10:49:35
Re: calciu????????esti protejata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-09-23 21:45:43
Re: calciu????????iar am o problema. durerile de sani au aparut iarasi si sunt abia la a 7 pastila deci nu-i din cauza ca trebiue sa-mi vina ciclul.credeti ca ar trebui sa-mi fac un test de sarcina? spotting nu mai am Offline #11 2007-09-23 22:12:48
Re: calciu????????e posibil sa fie reactie la pilule (sanii cresc si de asta dor). pt linistea ta fa si un test, dar daca era sa fie sarcina te dureau sani in continuu nu cu pauza la menstruatie (care a si venit abundenta) mami de minuni Offline #12 2007-09-23 22:24:27
Re: calciu????????mersi mult..cred ca o sa fac unul totusi pentru liniste desi si eu zic ca sansele sunt mici ca niciodata nu a ejaculat in mine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|