|
Nu esti logat.
Intensificarea menstruatiei dupa sex#1 2010-06-15 11:33:14
intensificarea menstruatiei dupa sexbuna fetelor. Am si eu o nelamurire. Cand fac sex in ultimele zile ale menstruatiei, adica mentruatia e pe terminate ca sa zic asa se intampla un lucru ciudat, si anume dupa contactul sexual sangerarea revine in forta si dureaza iar inca o zi sau doua pana se termina. Este normal? In restul timpului nu am probleme cu sangerarile dupa contactul sexual. girls with ambition...that's what I wanna see Offline #2 2010-06-15 14:26:55
Re: intensificarea menstruatiei dupa sexsi eu am patit, dar nu stiu care e explicatia Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-06-15 14:27:49) Offline #3 2010-06-23 08:52:44
Re: intensificarea menstruatiei dupa sexla fel am patit si eu dupa un raport sexual a doua zi de la terminarea menstrei si am fost la medic, mi-a dat sa iau maleat de ergometrina , calciu si extract de alchemilla. partea negativa e ca din cauza maleatului de ergometrina am dureri de burta ca la ciclu si sangerez mai mult... nu stiu daca este normal. ar putea sa imi dea si mie cineva un raspuns? sunt cam ingrijorata... va multumesc. Real people aren`t perfect, perfect people aren`t real. Offline #4 2010-06-23 09:41:20
Re: intensificarea menstruatiei dupa sex
sexul determina contractii uterine deci singerare mai abundenta...normal Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-06-23 09:57:01
Re: intensificarea menstruatiei dupa sexva multumesc mult... m-ati linistit. aveam o banuiala dar medicul era cam repezit sa ma trateze. va multumesc inca o data Real people aren`t perfect, perfect people aren`t real. Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-23 10:53:14
Re: intensificarea menstruatiei dupa sex
in sfarsit am priceput si eu ce se intampla! multumesc, doctoressa. Offline #7 2010-06-23 22:10:21
Re: intensificarea menstruatiei dupa sexnuma ce m-am intors de la urgenta... ca se intensificase prea mult hemoragia si mi-era rau tare. dupa indelungi consultatii si diagnosticata cu metroragie disfunctionala, mi s-a dat sa iau orgametril la ruga mea, deoarece vroiau sa-mi dea initial duphaston si nu am fost deacord pt ca nu e nici o sarcina implicata si eu aveam nevoie doar de o galeata de progesteron si apropo de ginecologi... chiar si cei care sunt laudati a fi splendizi nu sunt chiar asa... bun e ala care te vindeca. numa bine si sanatate la toata lumea! Real people aren`t perfect, perfect people aren`t real. Offline #8 2010-06-24 10:46:07
Re: intensificarea menstruatiei dupa sexsi orgametrilul nu este tot un progesteron? Offline #9 2010-06-24 13:44:21
Re: intensificarea menstruatiei dupa sexpai ba da... eu asta ziceam... ca mai nou trebuie sa iti pui singur diagnosticul si sa iti dai tratament, cand mergi la spital Real people aren`t perfect, perfect people aren`t real. Offline #10 2010-06-24 13:46:30
Re: intensificarea menstruatiei dupa sexam citit ceva gresit in mesajul tau si i-am pierdut tot sensul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|