|
Nu esti logat.
Intarzierea luarii anticonceptionalelor#1 2009-04-12 23:27:49
intarzierea luarii anticonceptionaleloras vrea sa stiu la cat timp se produce ovulatia atunci cand administrarea conceptionalelor (yasmin) a fost omisa cateva zile(2). exista riscul unei sarcini?,as vrea sa stiu care e riscul.sau ce qs putea sa fac in acest caz pt a o preveni. Offline #2 2009-04-13 11:55:37
Re: intarzierea luarii anticonceptionalelorcontactul de vineri a fost protejat de pastiluta de joi . cand uiti sa le iei o iei imediat c iti aduci aminte si te protejezi suplimentar 7 zile.ovulatia cand iei antibb se poate produce oricand.protejeaza-te pana inghiti corect 7 pastilute. nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #3 2009-04-14 09:18:27
Re: intarzierea luarii anticonceptionalelorNeata, m-am trezit buimaca de dimineata si am constatat ca am uitat sa iau anti-bebe ieri seara. Sunt la al treilea blister si am uitat sa iau a 7 pastiluta. In general o iau la 23h30, dar acum am luat-o la ora 9 dimineata. Sunt eu paranoia nu ? Totul este ok ? Imi este teama tocmai ptr k duminica a fost contact neprotejat ... Offline #4 2009-04-14 09:23:28
Re: intarzierea luarii anticonceptionalelorai cam 10 ore de intarizere... 12 trebuia sa ai ca sa scada efectul. contactul de duminica cred ca e ok, erai protejata. acum ramane la latitudinea ta, daca vrei sa te protejezi suplimentar sau nu, ca ai 10 ore intarziere. eu zic ca esti in siguranta si f bine ai facut ca ai luat`o cand ti`ai amintit. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2009-04-14 11:32:16
Re: intarzierea luarii anticonceptionalelorMultumesc mult, ingrijorarea mea era ptr contactul de duminica, pentru ca de ieri am inceput tratamentul ptr candida deci stop alte contacte timp de 5 zile. Sa vii franta de la serviciu este rau ... ajungi sa uiti sa iei si anti-bebele. Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-14 11:33:55
Re: intarzierea luarii anticonceptionaleloreu zic ca esti in regula. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2010-06-22 07:05:14
Re: intarzierea luarii anticonceptionalelorBuna, o intrebare pentru linistea mea. De-abia am inceput dupa o pauza iar acc si am uitat sa iau fix a doua pastiluta din blister - tb sa o iau aseara la 23h si mi-am adus aminte aminte, la 7h dimineata, sunt mai putin de 12h dar sunt de-abia la inceput de blister ...O zi buna! Offline #8 2010-06-22 08:59:33
Re: intarzierea luarii anticonceptionalelorsi intrebarea care e?... daca esti protejata? Offline #9 2010-06-22 09:52:39
Re: intarzierea luarii anticonceptionalelor
Multumesc mult, deci este ok. Am inceput din prima zi de menstruatie, vroiam sa ma asigur ca este ok si oricum nu sunt protejata pentru ca de-abia am reinceput pastilele dupa o pauza de vreo doua luni, tb sa astept 10 zile ca sa fie ok. Offline #10 2010-06-22 10:37:27
Re: intarzierea luarii anticonceptionalelor
nu stiu de unde ai scos treaba asta cu 10 zile insa e complet neadevarata. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2010-06-25 11:13:24
Re: intarzierea luarii anticonceptionalelorMultumesc mult, se pare ca ori nu mi-a spus medicul ok ori am retinut eu gresit. Dr mi-a spus ca dupa 7 zile de la inceperea lor ma pot considera protejata ( bineinteles le-am inceput in prima zi de menstra ). 10 zile am scris gresit - experintele cu antibioticele m-au marcat se pare. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|