|
Nu esti logat.
Anticonceptionale yasmine#1 2010-06-02 19:04:48
anticonceptionale yasminemi sau recomndat anticonceptionale yasmine,citind prospectu am kam speriat sia m intrebat ginecologu dk numi treb analize de sange cv.abia knd iam sp a propus sa mi fac analizele de sange.este nevoie de aceste analize ks iau anticonceptionale?k ginecologu mia sp k pot s incep sa le iau si intre timp s fac analizeele.numy inteleg nik m puteti ajuta va rog? Offline #2 2010-06-03 10:16:10
Re: anticonceptionale yasminecei mai multi medici prescriu AC fara analize. se presupune ca esti sanatoasa si primul set de analize il recomanda abia dupa 6 luni de AC. e la latitudinea ta cum faci. Offline #3 2010-06-03 15:07:46
Re: anticonceptionale yasminepai daca ai avut o discutie cu medicul despre starea ta de sanatate si despre antecedentele tale din care a reiesit ca esti sanatoasa, nu e nevoie de analizele alea ca sa incepi sa iei contraceptive. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2010-06-03 17:12:54
Re: anticonceptionale yasmineam inceput sa iau Yasmin la recomandarea medicului. e prima luna in care iau anticonc. am inceput in prima zi a menstruatiei. dupa a 2 pastila, am avut un contact sexual neprotejat. am continuat sa iau pastila in zilele urmatoare la ora fixa. ar trebui sa imi fac griji pt o posibila sarcina? am fost protejata? Offline #5 2010-06-03 17:15:03
Re: anticonceptionale yasmineNu-ti fa griji, ai fost protejata inca de la prima pilula Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-03 17:36:41
Re: anticonceptionale yasminems de raspuns:), piie... Offline #7 2010-06-25 18:34:17
Re: anticonceptionale yasminebuna am si eu o intrebare .Am auzit ca daca ai probleme cu inima nu poti sa iei anticonceptionale ..este cumva adevarat ? .. nici nu stiu pe cine sa intreb daca este adevarat sau este o aberatie . eu am probleme cu inima si as vrea sa stiu daca pot lua . si nu ma pot duce la ginecolog pentru ca mama este unul si din nefericire este si medicul meu ....ce ma sfatuiti ? si daca pot sa iau anticonceptionale care ar fi cele mai bune ? Offline #8 2010-06-25 18:59:47
Re: anticonceptionale yasminereddiamond nimeni de pe acest forum nu-ti va spune ce anticonceptionale sa iei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|