|
Nu esti logat.
Protectie suplimentara?#1 2007-09-18 22:48:31
protectie suplimentara?Sal! Am nevoie de o lamurire, pls........ Iau Yasmine de 2 luni si am facut un tratament cu antibiotice o saptamana pe parcursul careia m-am protejat suplimetar. Desi eu stiu ca e nevoie de protectie si inca 7 zile dupa terminarea tratamentului, medicul meu ginecolog mi-a spus ca daca sunt in pauza de 7 zile (am terminat antibioticele exact in a cincea zi de pauza), nu e nevoie sa ma protejez suplimentar? E adevarat? Maine incep o noua folie si nu stiu ce sa fac.......... Offline #2 2007-09-18 22:54:04
Re: protectie suplimentara?protejeaza`te suplimentar sa nu risti..eu asa iti recomand Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #3 2007-09-18 22:59:17
Re: protectie suplimentara?tb protectie suplim .scrie si in prospect lucrul asta Mamica de 2 pui scumpi Offline #4 2007-09-18 23:29:08
Re: protectie suplimentara?te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastilute din folia noua...daca faceai tratamentul strict pe perioada de pauza nu erau probleme...dar u ai facut si 2 zile la sfarsitul folei...deci protectia este necesara... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-09-22 13:34:23
Re: protectie suplimentara?Ms mult pt raspunsuri. Lucrurile astea le stiam si cat am luat antibiotice m-am protejat. Ciclul mi-a venit duminica (a cincea zi de pauza) trecuta, zi in care am luat si ultimul antibiotic. Miercuri am inceput o noua folie, insa, din pacate, vineri seara (adica ieri), prietenul meu a terminat in mine...........sunt foarte speriata pentru ca mai aveam 2-3 zile de protectie suplimentara.......adica pana maine........ce sa fac? exista vreo sansa sa raman insarcinata? ma gandesc ca este dupa ciclu, insa nu cred ca mai conteaza asta...... Astept un rasp., pls...... Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-22 14:02:22
Re: protectie suplimentara?cand iei anticonceptionale nu se mai aplica fazele cu ciclul sau cu perioada fertila caci ovulatia iti e inhibata...deci nu merge cu dupa menstra...acum nu mai ai ce face...decat sa astepti si sa speri...si protectie suplimentara pana dupa a 7a pastiluta... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-09-22 16:02:23
Re: protectie suplimentara?Ms mult! Am vb si cu doctoressa si tot asa mi-a spus........sa astept.......deja nu mai pot de stres.....zicea ca poate am noroc ptc am luat marea parte a antibioticelor in perioada de pauza.....poate conteaza si ca mai erau doar 2 zile.......innebunesc Offline #8 2007-09-22 17:43:25
Re: protectie suplimentara?va rog din suflet sa imi spuneti ce se intmpla daca am uitat joi seara la 22.00 sa iau pastila, am luat-o vineri la 10 iar pe cea de vineri am luat-o azi la 17.00.....nu am intretinut relatii in aceste zile....ce trebuie sa fac de acum?Trebuie sa ma protejez suplimentar?Va rog sas imi spuneti Offline #9 2007-09-22 18:05:47
Re: protectie suplimentara?Trebuie sa iei si pastila de azi la ora obisnuita. De cand iei pilule si cate pilule mai ai pe blisterul asta? Offline #10 2007-09-22 18:47:50
Re: protectie suplimentara?de 7 luni Offline #11 2007-09-22 19:17:42
Re: protectie suplimentara?te protejezi suplimentar pana inghiti inca 7 pastilute... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-09-23 13:20:20
Re: protectie suplimentara?revin cu intrebarea de ieri....ce fac daca mai am 5 pastile ep blister iar joi am laut pastila de sapt viitoare, tot joi, iar vineri am luat pastila de joi,iar sambata am luat-o pe cea de vieri si pe cea de sambata........ar fi bine sa imi cumpar un blister nou sa iau pastila de joi, care ar fi si ultima pe luna asta? Offline #13 2007-09-23 13:26:38
Re: protectie suplimentara?Deci nu ai uitat nicio pastila ? Da, iti cumperi o folie din care iei pastila de joi si o pastrezi ca folie de rezerva. Si iti mai iei o folie pe care o incepi dupa pauza de 7 zile. Offline #14 2007-09-24 09:20:42
Re: protectie suplimentara?si asta nu inseamna ca trec de perioada de menstruatie?eu as vrea sa iau o pauza de o luna, am deja 7 ....in acest caz imi cumpar un blister din care iau doar pastila de joi si apoi ast pana luna viitoare?Sau ma sfatuiti sa continuu cu pastilele,pauza nefiind tocmai recomandata?Va multumesc pt sfaturile de pana acum Offline #15 2007-09-24 09:24:02
Re: protectie suplimentara?de ce sa faci pauza?daca vrei bebe fa`o,daca nu,continua cu ele Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #16 2007-09-24 10:22:44
Re: protectie suplimentara?Pauza nu este recomandata. Offline #17 2007-09-24 14:58:57
Re: protectie suplimentara?am terminat un tratament cu antibiotic si miercuri ar trebui sa fie ultima zi de protectie suplimentara. insa.. aceasta zi coincide si cu prima zi din pauza de 7 zile. intrebarea mea este daca trebuie sa ma protejez pana la prima pastila din urmatoarea folie sau de miercuri nu mai e nicio problema ? Offline #18 2007-09-24 15:16:24
Re: protectie suplimentara?de miercuri nu mai sunt probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|