homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dr ginecologi rai-6

#96 2009-03-09 17:07:52

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

Re: dr ginecologi rai

Medical Care in Romania Comes at an Extra Cost

http://www.nytimes.com/2009/03/09/world … r=2&hp

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#97 2009-07-14 14:45:00

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

dr rea: Vali Bausic de la Anais! Am fost in iarna la primul meu control ginecologic si nici nu m-a intins bine pe masa ca mi-a si zis ca am ditamai rana pe col! am plecat plangand de acolo pentru ca mi-a zis ceva de hpv yikes ....dar pap-ul mi-a iesit bun....oricum mi-a dat sa fac un tratament ca cica aveam si candidoza....si cand am revenit dupa tratament mi-a zis tot asa dupa 2 secunde dupa ce ma intinsesem pe masa ca sa ma programez la cauterizare! yikes fara colposcopie, fara un tratament serios....plus ca pe vremea aia eu luam anticonceptionale cu care ma simteam f bine, si ea a vrut sa mi le schimbe ca nu ii convenea ei marca yikes
abia azi am reusit sa ajung la alta doctorita care mi-a confirmat banuiala ca nu am nicio rana, am doar o ectopie care nu ridica probleme!
si cand te gandesti ca era cat pe ce sa fac cauterizare degeaba, doar ca sa ii umflu buzunarul stimatei dne dr Vali Bausic acklad

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#98 2009-07-15 14:58:38

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

cristinuk a scris:

interesant topicul asta...

as avea si eu de "parat" un doctor de care nu am fost multumita absolut deloc...este vb despre doctorita georgian de la policlinica Munposan 94( o policlinica privata de care eu eram destul de multumita intr-un timp)... cu ce pb am fost la dansa... eu nu mai aveam ciclu de vreo 3 4 luni...
in loc sa imi recomande niste dozari hormonale, sa vada ce si cum... m-a intrebat "ce probleme psihice ai?" si mi-a spus ca da.. e din cauza ca sunt prea stresata... in cond in care eram mai zen ca niciodata... nu mai spun... controlul in sine.. un chin... imi venea sa URLU... so fetelor.. paziti-va

in cele din urma am avut noroc sa dau de o doctorita buna care mi-a gasit cauza reala a problemelor.. si al carei tratament il urmez acum...

daaaaaa !!!!!!!! extraordinar   cred ca  doctorita georgian numai asta  stie , si mie mi-a zis ca am probleme de natura psihica , si eu eram disperata ca aveam usturimi si durere la contact
ea mi-a zis ca sa nu am incredere in sotul meu ,ca proababil ma inseala, ca asa sunt toti
mi-a dat o tona de analize de facut mi-a zis sa fac un bebe , ca sunt f sanatoasa  , dar vroiam sa aflu ce e cu mine ,
la cererea mea mi-a facut colposcopie , dar fara ecran , nu am vazut nimic , si nici nu mi-a explicat , ok , nu ai ecran , dar macar zi-mi si mie dupa ce ma ridic de pe masa aia ca sunt in regula
concluziile ei : trebuie mai intai sa iti rezolvi problemele de natura psihica punish

dupa alte controale si alti bani am aflat ca am candidoza...si tot felu de bacili

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-07-15 15:05:05)

#99 2010-01-18 16:26:24

Biusa
New member
Inregistrat: 2009-11-20

Fete care sunteti din cluj nu imi spuneti va rog oraru de la ginecologia din policlinica.La copii nu la adulti.mc:)

#100 2010-02-10 11:44:11

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

din timisoara....evitati-o pe doctorita gavrilita bianca, nu are rabdare, te faci sa te simti nasol, faci niste afirmatii si se contrazice ulterior pe aceeasi afirmatie....so..no!!!

Publicitate

loading...

#101 2010-02-13 19:40:45

revizorul
Membru
Inregistrat: 2010-02-13

buna ziua
EVITATI-L PE HERGHELEGIU diablo  de la medsana ; are o problema de personalitate, nu este doar lipsa de pregatire medicala; are pretentie de pacienti  din clasele superioare gen monica columbeanu; pe restul ii trateaza extrem de nepoliticos, atit el cit si umflata lui de asistenta; personal consider ca un doctor cu astfel de pretentii ar trebui sa aiba cabinetul lui, nu sa lucreze la patron. Imi este dator 200ron pe care mi i a luat cu japca; initial intelesesem ca e vorba de 120, asa mi au spus jos la receptie, cind am iesit erau de fapt 200ron; evitati le de asemenea POS-urile; am stat maxim 5 minute in cabinet, cu lumina stinsa, timp in care nu m a lasat sa spun ce problema am; la sfirsit, cind nici macar nu ma imbracasem complet, asistenta mi a deschis usa nerabdatoare ceva de genul "pleaca dracului o data".
trombon de altfel la MEDSANA e un pic suspect cu baza lor de date - am fost la mai multi doctori pe mai multe specializari, nu am primit nicaieri un tratament macar, in schimb ei au inregistrat in baza lor de date cine a dat spaga si cine nu, de aceea se poarta urit oricare din ei, in momentul cind intri in cabinet stiu ca esti un pacient care nu lasa nimic - de ce as lasa? inteleg sa las spaga daca primesc un rezultat bun? sau ma duc la curve si trebuie sa dau banul inainte?

Ultima oara a fost editat de revizorul (2010-02-13 19:57:31)

#102 2010-02-14 00:00:25

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

din Cluj
Mihut Dana - care mi-a dat tratament si cand am revenit la control...mi-a zis ca sunt ok fara sa ma mai controleze...si am intr "dar nu va uitati sa fiu sigura ca sunt vindecata?" si a zis.. "daca ai facut tratamentul sigur esti" disperat  wtf???? (si da...evident ca nu eram...asa ca am ajuns la alt doctor)

Sorin Stanciu- mi-a introdus valvele cu asa brutalitate de am sangerat tare incat nu mi-a mai putut recolta proba pt analiza...dupa care mi-a scris pe reteta 1 medicament de 2 ori si mai vorbea si la telefon... Toate astea s-au derulat f repede si eu am plecat dezamagita si cu 60 de lei in minus. Si tot acest doctor...i-a dat unei paciente duphaston deoarece nu-i venise menstruatia si...uite-asa a pierdut sarcina pe care ea si sotul ei si-o doreau din tot sufletul !!!

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#103 2010-06-25 23:22:17

siminica
Full member
Inregistrat: 2009-08-09

doctorita golosneanu de la altmedica! feriti-va de ea, are mana grea si te lasa cu dureri de burta dupa control!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.