homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doctoressa te rog lamureste-ma si pe mine

#1 2010-06-26 14:10:10

stefania 23
New member
Inregistrat: 2008-10-23

doctoressa te rog lamureste-ma si pe mine

buna ziua,am si eu chestie care ma macina si vroiam sa va rog sa ma lamuriti.am luat diane 35 timp de 2 ani de zile.dupa aceea am facut pauza 6 luni.din luna aprilie am inceput sa le iau din nou.acum 2 saptamani mai exact cu vreo sapt inainte sa imi vina menstruatia am luat o pastiluta de fasconal.nu am stiut ca poate diminua sau creste efectul anticonceptionalelor si am vazut abia dupa ce am luat-o.asta sa intamplat intr-o luni.vineri am avut contact sexual cu prietenul meu bineinteles nu si-a dat drumul in mine.tin sa specfic ca eram in ultima saptamana de pastilute dupa care urma saptamana de pauza de 7 zile.menstruatia mi-a venit normal in ziua in care trebuia.considerati ca cu toate ca mi-a venit mentuatia normal, far vreo modificare inafara faptului ca mi- curs mai putin adica 4-5 zile este posibil sa fiu insarcinata datorita acelei pastilute de fasconal?multmumesc.

#2 2010-06-26 15:00:53

daenarys
Vizitator

Re: doctoressa te rog lamureste-ma si pe mine

nici o sansa zic eu smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.