|
Nu esti logat.
Ma minte prietena?#1 2010-06-25 15:53:47
Ma minte prietena?Povestea mea a inceput acum cateva sapt cand prietena mea(o voi numi Y) tot acuzand dureri abdominale, a facut un test de sarcina si a iesit pozitiv. Am mai cumparat si eu alte teste si toate au iesit pozitiv... Ea facea niste tratamente ca o tot durea burtica si s-a programat la medic imediat dupa ce a terminat de luat pastilele. Offline #2 2010-06-25 20:51:09
Re: Ma minte prietena?Pai exista substante care sa provoace avortul. Deci da, se poate sa fi luat pastile ca sa elimine sarcina. Dar de ce ai motive sa nu o crezi? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2010-06-25 20:55:45
Re: Ma minte prietena?se poate folosi metotrexat pentru sarcina extrauterina, pentru a o opri din evolutie. Offline #4 2010-06-25 20:56:24
Re: Ma minte prietena?Nu, nu se poate face avort medicamentos la sarcina extrauterina. Ultima oara a fost editat de Alex2 (2010-06-25 21:01:04) Offline #5 2010-06-26 10:45:23
Re: Ma minte prietena?
exista si pastile prin care se poate provoca avort medicamentos in cazul unei sarcini normal implantate - adica in uter, la locul ei, dar eu una nu am vazut sa se foloseasca in spitalele pe unde am fost. Despre situatia prietenei tale insa este stiut faptul ca in cazul sarcinii extrauterine nu e vorba neaparat de fat - pentru ca saracutul fat nu se poate dezvolta suficient si prin urmare oricum e tare tare micut - si se incearca medicamentos oprirea sarcinii in evolutie. Asta se obtine in general prin metrotrexat. Nu stiu ce sa zic despre partea in care mentionezi ca a iesit, aici sincer ma abtin, probabil se referea la sangerare. Offline Publicitateloading...
#7 2010-06-26 14:45:44
Re: Ma minte prietena?ideea e ca pentru diagnosticarea sarcinii se face echografie, nu radiografie. moksha ti-a zis ca probabil ai incurcat termenii. tu intrebi daca e problema ba ca a facut echo ba ca a facut radiografie. si in primul mesaj ai folosit ambii termeni. si ca sa-ti raspund la intrebare: da, daca facea radiografie era o problema. o femeie insarcinata nu face radiografii, razele nu sunt prietene cu embriogeneza. Offline #8 2010-06-26 15:20:26
Re: Ma minte prietena?odata creat, topicul nu poate fi sters. daca vrei neaparat iti poti sterge mesajele proprii. dar nu ar strica sa le lasi, poate au mai trecut si alte persoane printr-o situatie asemanatoare si topicul le-ar putea fi de folos. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|