|
Nu esti logat.
O rana vaginala#1 2007-03-20 12:31:11
o rana vaginalain urma unui control ginecologic mi s-a spus ca am o rana(vaginala.....ceva de genu) pe care ar trebui sa cauterizeze.....intrebarea mea ar fi:este riscant daca mi se face aceasta ardere,poate afecta intr-un anume fel,sau ar trebui sa las aceasta rana sa se cicatrizeze in timp daca este posibil? Offline #2 2007-03-20 12:39:43
Re: o rana vaginalacred k este vorba de o rana pe colul uterin.. nu e riscanta aceasta ardere si nu te afecteaza prea mult, decat poate cu faptul k trebuie sa nu ai contacte sexuale intre 4-6 saptamani, timp in care rana se va cicatriza.. sunt multe discutii pe acest forum despre rana de pe colul uterin.. dak dai search vei gasi multe dintre informatiile pe care doresti sa le afli You think you know but you have no idea Offline #3 2007-03-20 20:29:29
Re: o rana vaginalanu se cicatrizeaza singura,e mediul umed in vagin. Offline #4 2007-04-05 00:31:22
Re: o rana vaginalaFara contact sexual, pot sta sa zicem 3...4 luni fara sa o cicatrizeaz ? sau este o urgenta ? Offline #5 2007-04-05 10:27:54
Re: o rana vaginalascumpica, mai bine incerci in lunile astea tratamente cu ovule, poate se inchide. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-05 10:52:37
Re: o rana vaginalaAm o prietena care a avut exact aceasi problema si a rezolvat-o cu tratament. Offline #7 2007-04-05 12:57:02
Re: o rana vaginalaEu am avut o rana de col de care am reusit sa scap cu tratament cu ovule....nu stiu cat era de mare, dar sangera....se pare ca am avut noroc....oricum, cu astea nu e de gluma, trebuie tratate la timp! pupici! Offline #8 2007-04-08 12:30:12
Re: o rana vaginalaFetelor, am si eu o nelamurire referitoare la rana pe col, eu datorita unui contact sexual, in interiorul vaginului dar nu foarte adanc, aproape de intrarea in vagin, pentru ca acolo simt ca ma ustura mi s-a format o rana.Dupa contactul sexual am si sangerat foarte putin.Ma intereseaza daca tipul asta de rana terbui sa o vindec prin aceleasi modalitati ca si rana pe col? Offline #9 2007-04-09 22:13:38
Re: o rana vaginalain primul rand mergi la medic si e posibil sa treaca cu tratament local, iar daca nu se cauterizeaza. mami de minuni Offline #10 2007-04-22 10:21:06
Re: o rana vaginalaMarturisesc ca am cautat pe forum subiecte care sa semene cu problema mea si asta e cel mai potrivit. E posibil sa fie o ruptura de muschi? Cand fac dragoste mie imi vine sa ma urc pe pereti de durere. In partea stanga chiar la intrare am o arsura. Ma doare mai ales la miscarea de retragere a penisului. Hmmmm....am incercat cu lubrifiant...intamplator am luat un lubrifiant care da o senzatie de caldura(durex rosu)....mie imi dadea o senzatie de arsura in partea stanga.... Ce e mai nasol e ca asta se intampla de un an si nici unul din cei 2 medici la care am fost nu a vazut nimic...totul e normal.... Ce sa fac? Va rog! Offline #11 2007-04-22 14:47:40
Re: o rana vaginalapreludiu mai lung, contacte sexuale mai putin violente http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #12 2007-04-22 16:26:44
Re: o rana vaginalaOnair si mie mi se intimpla la fel, dar pe partea dreapta si la fel nici un medic nu vedea nimic. To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #13 2007-04-22 17:05:23
Re: o rana vaginalama gandesc k daca actul sexual e mai violent, atunci gradul de lubrifiere e mai mic(ma rog sau scade pe parcurs), de unde si senzatia de arsura http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #14 2007-04-23 11:26:12
Re: o rana vaginalaas insista pentru preludiul mai eficient...si sunt de acord cu mai putin violent insa, daca nu se produce excitatia(preludiu neeficient) poate fi oricum actul sexual ca tot aceleasi probleme vor fi. Mersul la psiholog nu e nici el lipsit de interes Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-04-23 19:30:48
Re: o rana vaginalamersi fetelor... nu e deloc violent actul ba chiar prea bland...dar . Vineri voi mai merge la un gine ca oricum trebuie sa imi fac testul papanicolau si mai incerc pt o ultima data. E super naspa sa nu stii ce e cu tine! ..mai ales ca acum un an era foarte bine... Voi incerca si un lubrifiant pe baza de apa.La psiholog nu cred ca e cazul....pt ca nu cred ca e de vina psihicul. Va pup! Offline #16 2007-05-21 16:09:44
Re: o rana vaginalaCauterizarea cand este cel mai bine facuta ? ...imediat dupa ciclu cu 2 zile? sau este posibil si dupa 4 zile de ciclu ? Offline #17 2007-05-22 11:13:49
Re: o rana vaginalascumpica, la aceste intrebari iti poate raspunde medicul care executa operatia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2010-06-27 15:06:20
Re: o rana vaginalabuna ziua.am si eu o mica problema.de fiecare data la inceputul actului sexual simt o durere in partea stanga exact la intrarea in vagin,dar pe parcursul actului dispare si plus ca simt un miros neobisnuit la secretia vaginului din timpul actului sexual.in rest nu am secretii dubioase sau dureri.totusi as putea avea vreo infectie?mie frica sa merg la medicul ginecolog... Offline #19 2010-06-27 20:29:32
Re: o rana vaginala
iti e frica de medicul ginecolog si crezi totusi ca o sa iti zica cineva ce ai pe un forum? mi se pare ca e cazul sa iti invingi frica asta, e un act matur din partea ta, daca nu iti e frica sa faci sex cum sa iti fie frica de medic. din clipa in care ai facut sex trebuie minim 1 control anual, pe urma mai ales daca ai simptome trebuie mai des. nimeni nu o sa iti zica pe un forum ce ai, dar aparent e o problema minora, o lubrifiere insuficienta. secretia si caracterele ei se modifica in timpul actului sexual, deci e normal. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|