|
Nu esti logat.
Un sfat va rog#1 2010-06-26 21:23:56
un sfat va rogMi-a dat de la farmacie sumetrolim(2dimineata si 2 seara) si o pastila de flucovim.Aseara dupa ce le-am luat dupa cateva ore am simtit ca-mi amorteste buza de sus.Dimineata n-am mai avut treaba dar limba mi-o simteam incarcata si alba si un disconfort in zona genitala.Acum starea s-a mai inrautatit,toata zona genitala parca mi-e inflamata,parca sunt oparita.Nu mai stiu ce sa ma fac,m-am dat cu crema de galbenele,mi-am luat bioclin actigel,parca nu suport nici chilotii pe mine.Sa fie ceva alergie la sumetrolim?Ce-as putea face pana luni dimineata ce merg la medic? Offline #2 2010-06-27 10:45:59
Re: un sfat va rogsfatul meu e sa nu iti mai dai cu nimic si sa astepti pana maine tratamentul de la medic #3 2010-06-27 21:48:09
Re: un sfat va rogMaine dimineata am de mers la planning dupa certificatul prenuptial,as putea sa-mi fac acolo ceva analiza de secretie?Daca mi-am pus dimineata bioclin actigel afecteaza cu ceva analiza? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|