homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Marvelon

#1 2010-06-27 03:06:01

Alexandra89TM
Membru
Inregistrat: 2010-06-27

Marvelon

Buna as avea si eu o problema si sper ca ma poate ajuta cineva in privinta asta de aproximativ 9 luni iau anticonceptonale fara pauze ( si nu ma refer la pauzele de 7 zile pe care le`am facut mereu ),luna asta dupa multe insistente ale prietenului ca nu imi fac bine m`am hotarat sa fac o pauza de o luna folosim altele metode contraceptive toate bune si frumoase mi`a venit ciclul normal mi s-a terminat la fel de normal iar dupa o saptamana mi`a venit din nou fara nici un avertisment sunt in 4`a zi deja...Se poate sa fie cumva de la faptul ca am intrerupt tratamentul cu hormonii si organismul meu sa aiba un soc?Am luat marvelon 21,va multumesc anticipat si sper sa primesc si eu un raspuns voi merge si la doctor da fiind cu sesiunea acum nu prea am timp si as vrea sa am o idee aproximativa  grater

#2 2010-06-27 14:03:46

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Marvelon

de la renuntatul la anticonceptionale ti se trage
eu ma luat 5 ani si am 3 luni de cand nu mai iau deloc, si tyot asa mi-a venit de vreo 2 ori intr-o luna, acum de vreo saptamana iar am simptome cum ca ar trebui sa vina...stai linistita, o sa treaca

#3 2010-06-28 01:02:30

Alexandra89TM
Membru
Inregistrat: 2010-06-27

Re: Marvelon

Multumesc mult pentru raspuns puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.