homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Putin ajutor ..pls

#1 2010-06-28 13:10:51

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

putin ajutor ..pls

Buna..am nevoie de putin ajutor...am nevoie de persoane care sunt in relatie preconsensuala (partenerii nu stau impreuna), convietuire premaritala (partenerii stau impreuna si au de gand sa se casatoreasca), persoane casatorite si persoane care stau in uniune consensuala (concubinaj, partnerii stau impreuna si nu au intentii clare de a se casatori)..asa ca cine doreste sa completeze 2 chestionare (sunt scurte si nu dureaza mult)??? pls..am mare nevoie de ajutor..

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#2 2010-06-28 13:47:15

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: putin ajutor ..pls

din cate inteleg, orice cuplu indeplineste conditiile de mai sus, nu? de ce nu pui un link catre chestionare? sau le ai fizic, pe disc? pune continutul aici si cine vrea, raspunde.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-06-28 13:47:57)

#3 2010-06-28 14:16:13

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Re: putin ajutor ..pls

Subscriu Anca.
Pune si cine vrea face sau " zbiara "! smile

You can’t live a positive life with a negative mind.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.