homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie ciudata.....

#1 2007-09-24 21:52:09

DanielaM77
New member
Inregistrat: 2007-01-28

Menstruatie ciudata.....

Am nevoie de ajutorul vostru! Menstruatia mea are un miros diferit de cel obisnuit, mai urat decat mirosul pe care il avea pana acum. Si culoarea e un rosu inchis , parca chiar spre negru. Pe langa asta am o usora stare de disconfort in zona ovarelor, nu pot sa zic ca am dureri. Nu am avut niciodata dureri la ciclu, de niciun fel. Pe langa asta am picioarele mereu foarte reci......Menstruatia a venit la timp, la 28 de zile. Ma gandesc ce poate fi: ori am racit la ovare ori sa fie cauza unui tratament pe care l-am facut acum o saptamana pentru candidoza? Am luat doua ovule Lomexin, la un interval de trei zile si o pilula Diflucan, in doza unica.
Sunt ingrijorata, va rog sa ma ajutati si pe mine. Numai la asta ma gandesc de patru zile (ciclul ma tine cam 7 zile). Ce ar putea fi? Daca imi puteti da macar un sfat, va multumesc anticipat.

#2 2007-09-24 22:03:03

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Menstruatie ciudata.....

nu te alarma...s ar putea sa fie o raceala...de asemenea urmareste dupa menstra sa vezi daca candidoza nu a recidivat...caci se poate intampla...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-09-24 22:03:06

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: Menstruatie ciudata.....

ma gandesc ca poate esti racita...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.