|
Nu esti logat.
Deget de la mana umflat#1 2010-06-29 22:02:10
Deget de la mana umflatBuna! Am nevoie urgent de un sfat sau un remediu pentru degetul meu mare de la mana dreapta...ieri, am observat ca degetul mi s-a umflat un pic si daca apas ma doare destul de tare. Mentionez ca am 3 puncte maronii, micute sub piele aproape de unghie (sigur nu e unghie in carne). Acum observ ca mi s-a inrosit si ma doare extraordinar de tare daca ating de ceva. Nu stiu sa ma fi intepat, zgariat sau sa ma fi muscat ceva. Mi-am dat cu crema de galbenele si am tinut degetul in pahar cu gheata si nimic. Nu stiu ce sa fac...ma doare f tare! Va rog sa ma ajutati! Multumesc! Offline #2 2010-06-29 22:32:38
Re: Deget de la mana umflat
e cazul sa te vada un medic, nimeni nu poate sti ce ai. pot fi mai multe lucruri asa ca fa-ti o programare si fugi la medicul de familie. sanatate! Offline #3 2010-06-29 22:47:11
Re: Deget de la mana umflatAcum sunt in sesiune, nu am timp, iar medicul meu de familie e la vreo 200 km de mine:)...Speram ca poate a mai patit cineva asa ceva si poate sa imi spuna o doctorie rapida. Offline #4 2010-06-29 23:09:09
ideea e ca daca nu stim ce e, se poate ca orice sfat sa fie gresit. adica un deget mare rosu umflat poate sa insemne lucruri diferite chiar daca arata la fel. Offline #5 2010-06-29 23:14:00
Re: Deget de la mana umflatSunt f sigura ca nu m-am lovit...exista un doctor pe la camine, dar ...o sa merg maine la o farmacie. Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-30 00:03:49
ma intriga un pic faptul ca oamenii prefera sa mearga la farmacie in loc sa apeleze la un medic. un farmacist nu are calificarea necesara sa iti puna un diagnostic. cel mai prost medic, chiar cel de la camine cum spui tu e mai bun ca un farmacist. am observat chestia asta, oamenii apeleaza la farmacist pentru diagnostice si ce e mai grav e ca ei nu recunosc ca nu se pricep. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|