homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stodette dupa Yaz

#1 2010-06-30 10:31:17

elena3se
Membru
Inregistrat: 2007-07-02

Stodette dupa Yaz

Buna ziua.
Am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati cu un sfat...
Acum o luna am fost la medicul ginecolog si mi-a recomandat anticonceptionalele Yaz. Le-am cumparat, dar inca nu le-am inceput. Deoarece acestea mi s-au parut foarte scumpe.. ieri cand am fost din nou la medic l-am rugat sa-mi recomande alte anticonceptionale...si mi-a zis sa iau Stodette. Dar am omis sa-l intreb daca pot lua in prima luna blisterul de Yaz...ca tot l-am cumparat.. iar dupa ce il termin,a doua luna, sa continui imediat cu Stodette. Are ceva daca le iau asa? Sau este prea repede schimbarea...?

Multumesc!

#2 2010-06-30 10:57:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Stodette dupa Yaz

cred ca le poti lua asa, insa citeste cu mare atentie pe prospectul stodette ce scrie referitor la schimbarea tipului de AC. eu vad ca tb luat fara pauza fata de yaz, deci daca azi termini yaz-ul, maine incepi stodette. cel putin asta pare sa scrie pe prospect.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-06-30 10:57:38)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.