homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cheaguri negre...:(

#1 2010-07-01 23:06:18

DeeA KaRinA
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2009-08-26

Cheaguri negre...:(

Hi girls:(!...Am o problema destul de urata...!!!!....Trebuia sa-mi vina menstruatia pe 28, in schimb mi-au venit pe 29 niste cheaguri si scurgeri negre...!!Am avut si contact sexual neprotejat dar asa doar ca sa experimentam ceva nou si sa vedem cum se simte:|....deci nu a fost mai mult de cateva secunde,timp in care nu a ejaculat,deci nu prea imi fac griji...Mama lui mi-a zis ca e din cauza ca am racit sau ceva,dar nu prea cred deoarece am pb cu coloana si nu umblu cu mijlocul gol etc...
Niste sfaturi please :-O]

[b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!!

#2 2010-07-01 23:26:15

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Cheaguri negre...:(

DeeA KaRinA a scris:

Hi girls:(!...Am o problema destul de urata...!!!!....Trebuia sa-mi vina menstruatia pe 28, in schimb mi-au venit pe 29 niste cheaguri si scurgeri negre...!!Am avut si contact sexual neprotejat dar asa doar ca sa experimentam ceva nou si sa vedem cum se simte:|....deci nu a fost mai mult de cateva secunde,timp in care nu a ejaculat,deci nu prea imi fac griji...Mama lui mi-a zis ca e din cauza ca am racit sau ceva,dar nu prea cred deoarece am pb cu coloana si nu umblu cu mijlocul gol etc...
Niste sfaturi please :-O]

teoretic te-as sfatui sa mergi la medic.

practic e vorba cel mai probabil de o dereglare locala, nu cred ca e din cauza contactului sexual neprotejat. presupun ca nu mai e cazul sa iti spun cat e de gresit sa nu te protejezi, ca stii si tu.

asteapta sa vezi ce se intampla si luna viitoare, poate este o situatie izolata. daca nu, da fuga la medic. si protejeaza-te.

#3 2010-07-01 23:45:51

DeeA KaRinA
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2009-08-26

Re: Cheaguri negre...:(

ok...mersi mult >big_smile<

[b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.