|
Nu esti logat.
Analize urina - pt Doctoressa-2#20 2010-07-02 00:42:26
Re: Analize urina - pt DoctoressaRezultatul analizei de urina poate fi influentat de faptul ca la cateva ore inainte de recoltare am avut contact sexual cu ejaculare inauntru? Ultima oara a fost editat de piie (2010-07-02 00:44:53) Offline #21 2010-07-02 00:59:58
Re: Analize urina - pt Doctoressa
hmmm..nu m-am gandit la asta pana acum, dar sa stii ca e posibil presupun, desi nu foarte probabil. daca ai urmat igiena locala e destul de putin probabil sa se intample ceva, doar o modificare de pH si eventual daca se vor uita la microscop sa vada vreun spermatozoid eventual o modificare de pH si eventual la camera de numarat celule sa apara - asta e doar o speculatie, ma indoiesc ca ar fi asa - mai multe. Offline #22 2010-07-02 11:06:51
Re: Analize urina - pt Doctoressaeu nu cred ca spermatozoizii inainteaza pe uretra, nu cred ca le place mediul de acolo. iar primul jet de urina oricum nu se retine cand se recolteaza. Offline #23 2010-07-02 11:11:46
Re: Analize urina - pt Doctoressa
nici eu nu m-am gandit ca inainteaza pe uretra, m-am gandit ca urina poate fi contaminata cu secretia din vagin (eventual)... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|