homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibila sarcina?

#1 2010-07-03 15:56:20

lucia28
New member
Inregistrat: 2010-07-03

posibila sarcina?

am si eu o probl mare. pe 28 iunie am fost violata. pe 29 iunie am luat prima doza de postinor iar la 12 ore pe cealalta. pe30 iunie am luat si escapelle de frica sa nu fi ramas insarcinata.....e posibil ca pasilele sa nu-si faca efectul?....sunt tare speriata.

Ultima oara a fost editat de lucia28 (2010-07-03 17:34:20)

#2 2010-07-03 16:54:52

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: posibila sarcina?

ai fost violata??????? sunt sanse mici ca pastilele sa nu isi faca efectul, mai sunt cazuri in care dau si rateuri dar nu cred sa fie cazul tau
ai depus o plangere undeva, ai vb cu cineva specializat in astfel de probleme?

#3 2010-07-03 17:07:40

lucia28
New member

ionela a scris:

ai fost violata??????? sunt sanse mici ca pastilele sa nu isi faca efectul, mai sunt cazuri in care dau si rateuri dar nu cred sa fie cazul tau
ai depus o plangere undeva, ai vb cu cineva specializat in astfel de probleme?

nu am depus plangere k mi-e frica.am luat atatea pastile k nu-mi doresc un copil rezultat din asa ceva. oricum nu as fi putut face altceva sau cel putin asa cred. si inca ceva..cred ca eram in plina perioada fertila.

Ultima oara a fost editat de lucia28 (2010-07-03 17:20:45)

#4 2010-07-03 17:22:52

bady_bruneta21
Membru

Eu totusi zic ca ar fi fost bine sa depui plangere. Statul te apara

#5 2010-07-03 17:36:30

lucia28
New member

cum ma apara statul? daca te duci la politie iti rade in nas si apoi am fost amenintata ca se ia si de sora-mea  mai mica decat mn....nu vreau sa treaca si ea prin ce am trecut eu...

Ultima oara a fost editat de lucia28 (2010-07-04 14:00:22)

Publicitate

loading...

#6 2010-07-03 17:58:49

Escadrila
Membru
Inregistrat: 2009-07-26

Traim in epoca de piatra? Dupa incident direct la politie trebuia sa fii!!!

#7 2010-07-03 18:34:34

ionela
Insomniac member

dar cum s-a intamplat, cine e persoana in cauza si de ce te temi sa mergi la politie? in mod sigur vor face ceva pentru tine si nu se va mai putea lua de nimeni

#8 2010-07-03 19:18:17

lucia28
New member

ionela a scris:

dar cum s-a intamplat, cine e persoana in cauza si de ce te temi sa mergi la politie? in mod sigur vor face ceva pentru tine si nu se va mai putea lua de nimeni

referitor la pastilele pe care le-am inghitit deja ...cam la ce ar trebui sa ma astept? stiti pe cineva la care nu au avut efectul asteptat?
vad ca pe aici se scriu multe pro si contra.

Ultima oara a fost editat de lucia28 (2010-07-03 21:04:41)

#9 2010-07-03 19:54:24

ionela
Insomniac member

sunt fete pe forum la care postinorul a dat gres, dar nu e musai sa fie si cazul tau, mai ales ca ai luat si escapelle.
poti sa te astepti mai mult ca sigur sa ai o dereglare a menstrei, pentru ca ce ai luat tu se cheama in termeni mai populari ''hormoni cu polonicul''.
acum nah, eu sper sa iti fie bine!

#10 2010-07-03 20:06:03

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

lucia, imi pare foarte rau pt ce ai patit sad
trebuia sa te limitezi doar la postinor... nu trebuia sa iei si escapelle. pt ca ai luat o doza de hormoni imensa, asteapta-te la dereglari menstruale in urmatoarele luni (intarzieri in principal)

#11 2010-07-03 20:08:42

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

lucia, sigur n-ai ramas insarcinata. Te cred ca nu iti doresti copilul si sincer imi pare foarte, foarte rau prin ce ai trecut, dar nu era cazul sa iei si Escapelle, Postinorul si-ar fi facut cu siguranta treaba ... Cel mai probabil ti s-a dat peste cap acum ciclul menstrual, dar in timp va reveni la normal. Pentru linistea ta, fa un test de sarcina la 3 saptamani de la incident, dar stai linistita, ca sunt infime sansele sa fi ramas insarcinata.

Din nou, imi pare tare rau ! Ar fi bine, totusi, sa te duci la Politie, te cred ca iti e frica dar .. decat sa fie lasat asa, in libertate, mai bine depui plangere. Multa bafta si putere !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#12 2010-07-03 21:11:13

lucia28
New member

kdeea a scris:

lucia, sigur n-ai ramas insarcinata. Te cred ca nu iti doresti copilul si sincer imi pare foarte, foarte rau prin ce ai trecut, dar nu era cazul sa iei si Escapelle, Postinorul si-ar fi facut cu siguranta treaba ... Cel mai probabil ti s-a dat peste cap acum ciclul menstrual, dar in timp va reveni la normal. Pentru linistea ta, fa un test de sarcina la 3 saptamani de la incident, dar stai linistita, ca sunt infime sansele sa fi ramas insarcinata.

Din nou, imi pare tare rau ! Ar fi bine, totusi, sa te duci la Politie, te cred ca iti e frica dar .. decat sa fie lasat asa, in libertate, mai bine depui plangere. Multa bafta si putere !

multumesc pt incurajari. stiu k am luat hormoni cu sacul dar nu  stiam ce sa mai fac ...nu stiu daca ar mai fi fost altceva de facut pt impiedicarea unei sarcini.

Ultima oara a fost editat de lucia28 (2010-07-03 21:38:39)

#13 2010-07-03 21:15:46

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

confirm si eu ce au zis fetele. respectiv:
1. DU-TE LA POLITIE!! nu se poate sa nu ai pe cineva, familie, prieten/i etc pe care sa te poti baza... cum sa stai asa?
2. nu esti sigur gravida
3. nu trebuia sa iei o doza asa mare de hormoni... nu stiu, eu as vb cu un medic, nu stiu ce dereglari pot aparea... pastilele astea ai voie sa le iei DE 2 ORI PE AN... ori tu ai luat 2 doze odata... ceea ce nu e deloc ok. te cred ca nu-ti doreai copil din asa ceva, dar poate iti vei dori un copil candva... si nu e cazul sa-ti nenorocesti organismul asa...

in rest... multa bafta... si repet.... VORBESTE CU CINEVA!!! si depune plangere...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#14 2010-07-03 21:27:15

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

lucia28 a scris:

kdeea a scris:

multumesc pt incurajari. stiu k am luat hormoni cu sacul dar nu  stiam ce sa mai fac ...nu stiu daca ar mai fi fost altceva de facut pt impiedicarea unei sarcini.

O sa fie bine, probabil sunt cuvinte seci astea acum pentru tine, dar, cu timpul, se va mai estompa amintirea asta urata ...

Vorba lui katami, n-ar fi rau sa mergi la medic, au fost multi hormoni asa, deodata .. sa vezi macar ce iti zice.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#15 2010-07-03 21:47:18

lucia28
New member

kdeea a scris:

lucia28 a scris:

kdeea a scris:

O sa fie bine, probabil sunt cuvinte seci astea acum pentru tine, dar, cu timpul, se va mai estompa amintirea asta urata ...

Vorba lui katami, n-ar fi rau sa mergi la medic, au fost multi hormoni asa, deodata .. sa vezi macar ce iti zice.

Ultima oara a fost editat de lucia28 (2010-07-03 22:46:34)

#16 2010-07-03 21:59:32

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

draga mea,

imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. parerea mea e ca esti in stare de soc si ar trebui sa cauti ajutor in cineva cu adevarat profesionist.

in alta ordine de idei, trebuie sa iti dai seama ca nu sarcina e problema ta cea mare. trebuie sa mergi la medic cat de urgent posibil pentru analize complete. sunt multe boli care se transmit pe cale sexuala si in cazul atat de nefericit al unui viol e cu atat mai usor.

deci te rog si insist, in afara de toate celelealte pe care trebuie sa le faci e extrem de important si urgent sa mergi la medic. nu imi dau seama exact cat timp a trecut de la incident, dar exista medicamente pe care poti sa le iei ca sa eviti bolile grave.

NU GLUMESC. TREBUIE SA MERGI LA MEDIC MACAR, daca la politie nu vrei. ca sa nu mai zic ca un medic poate sa iti elibereze un certificat care sa arate ca ai fost violata si de aici lucrurile iti vor fi mai usoare.

daca esti in bucuresti scrie-mi un mail si merg cu tine la medic ca sa iti fie mai usor. nu sta asa, amplifici raul pe care ti l-a facut cu un milion.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.