|
Nu esti logat.
Am nevoie de putin ajutor,va rog frumos!#1 2007-09-25 22:16:30
Am nevoie de putin ajutor,va rog frumos!Buna fetelor!Am o mica nelamurire cu perioada fertila.Eu am luat postinor pe data de 19 iulie,apoi mi-a venit ciclul pe data de 4 august apoi pe 29 de august si in septembrie pe 20 si mi s-a terminat pe 23.As vrea sa stiu cum imi mai pot calcula perioada fertila in aceste conditii in care ciclul meu nu mai este atat de regulat?Inainte perioada mea fertila era cuprinsa intre a 9 si a 25-a zi a ciclului menstrual.Acum nu stiu cand sunt protejata din acest punct de vedere-al ovulatiei....Ma puteti lamuri cu un raspuns?Va multumesc si va pup! Offline #2 2007-09-25 22:19:21
Re: Am nevoie de putin ajutor,va rog frumos!de la postinor ti-ai dereglat menstra iar perioada fertila sincer nu stiu cum mai poti acum sa iti calculezi .de ce nu folosesti caciulita sau ac.ca sa nu te mai stresezi? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-09-25 22:26:29
Re: Am nevoie de putin ajutor,va rog frumos!Folosesc prezervativ insa vroiam sa stiu cand e perioada mea fertila pentru mine asa....dar ma gandeam eu ca acum e cam greu de zis cand si ce fel din cauza postinorului:( Offline #4 2007-09-25 22:46:31
Re: Am nevoie de putin ajutor,va rog frumos!te gandeai bine...urmareste dupa menstra urmatoare ciclul...dar doar dupa 6 luni vei putea folosii metoda calendarului...daca esti interesata...ca banuiesc ca postinorul a fost luat ori datorita ruperii prez ori dat lipsei lui... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-09-25 22:54:26
Re: Am nevoie de putin ajutor,va rog frumos!Da...s-a rupt prezervativul...acum trebuie sa fiu foarte precauta:)Va multumesc!Oricum sex nu voi mai vedea multa vreme caci m-am despariti de prieten:))asta e...o sa astept si o voi calcula apoi. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-25 22:59:51
Re: Am nevoie de putin ajutor,va rog frumos!mai bine il pui tu (cand va fi din nou cazul ) si ai grija sa nu aiba aer un varf si sa fie rulat bine (si grija si la unghii daca e cazul)...caci baietii de multe ori si l pun in graba...nu sunt atenti (asa sunt ei )...si asa ajung sa se rupa (bineinteles conteaza si calitatea...caci sunt cateva firme care au mai multe "accidente") happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|