|
Nu esti logat.
Pauzele intre pastile#1 2010-07-04 01:31:17
Pauzele intre pastilebuna.... postez pt k am o nelamurile. iau antibb Yaz(la recomandarea medicului) asta este prima luna si tot citesc pe aici de pauza intre administrarea pastilelor. pe prospectul pastilelor mele...nu scrie nicaieri de pauza(nici medicul nu a precizat nimic) Offline #2 2010-07-04 01:49:00
Re: Pauzele intre pastileDaca folia are 21 pastile, termini folia apoi faci o pauza de 7 zile, apoi incepi alta folie. asta inseamna ca vei incepe fiecare folie in aceeasi zi a saptamanii. Cred ca la pauza asta se refera. Asta inseamna asa:ex.: incepi luni sa iei prima pastila, peste 3 saptamani duminica o iei pe ultima. Apoi lunea urmatoare incepi alta folie si tot asa. Esti protejata si in perioada de 7 zile pauza, in care trebuie sa-ti vina menstruatia. Offline #3 2010-07-04 10:54:13
Re: Pauzele intre pastiledin cate stiu eu yaz are 28 de pastile, 24 active si 4 placebo. in acest caz nu ai nevoie de pauza. iubesc si sunt iubita Offline #4 2010-07-04 13:49:57
Re: Pauzele intre pastileda...sunt 28 pastilute roz, 4 placebo.acum am inteles in sfarsit. merci pt. raspunsuri. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|