homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibiotice

#1 2010-06-29 16:44:43

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

antibiotice

fetelor ce antibiotic pot lua pt durerea de masea?
iti da de la farmacie si fara reteta?

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#2 2010-06-29 16:45:56

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: antibiotice

-=-baby_pink-=- a scris:

fetelor ce antibiotic pot lua pt durerea de masea?
iti da de la farmacie si fara reteta?

presupun ca iti da, dar e total neindicat si o idee foarte proasta sa iei antibiotic de capul tau. eu zic sa mergi la stomatolog, e cel mai bine.

pentru durere poti sa iei orice antiinflamator care stii ca iti e ok. antibioticul nu trateaza durerea.

#3 2010-06-29 16:47:26

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

pe mine de obicei ma doare maseaua in perioada asta pt ca trag curent repede..ieri si azi am tot luat nurofen si ketonal,dar stiam ca antibioticul trateaza mai bine.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#4 2010-06-29 16:50:32

moksha
Hero member

-=-baby_pink-=- a scris:

pe mine de obicei ma doare maseaua in perioada asta pt ca trag curent repede..ieri si azi am tot luat nurofen si ketonal,dar stiam ca antibioticul trateaza mai bine.

antibioticul este un medicament care trateaza o infectie produsa de bacterii. prin urmare legatura intre curent si antibiotice nu exista. excesul de antibiotice luate degeaba conduce doar la rezistenta unor bacterii si complicatii ulterioare.

doar in prezenta unei infectii - si nici atunci nu e neaparat - adica puroi masiv, umflare etc si mai ales la maselele superioare e indicat antibioticul. dar nu pe forum si nu de catre farmacista, ci prin consult la stomatolog. daca nu iti trece cu nurofen si ketonal, evident ca trebuie sa mergi la stomatolog. notiunea de curent eu inca nu am inteles-o dupa 6 ani de medicina - nu zic ca nu e posibil, zic doar ca nu am inteles cum ar putea actiona curentul pentru a determina o durere de masea smile

sanatate.

#5 2010-06-29 16:53:41

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

imi trece cu nurofen si ketonal..dar revine durerea..

Publicitate

loading...

#6 2010-06-29 16:57:59

moksha
Hero member

-=-baby_pink-=- a scris:

imi trece cu nurofen si ketonal..dar revine durerea..

inseamna ca e ceva acolo...nu ma pricep asa bine la stomatologie, dar e evident ca trebuie sa mergi la un control. o sa iti recomande probabil o radiografie si de acolo o sa stie ce e de facut. asta daca te doare strict maseaua. altfel e posibil sa fie vreo nevralgie sau ceva de acest gen, dar nu putem sti daca nu mergi la un control. solutia nu e sa iei singura medicamente, ci sa mergi la un control. stiu ca e neplacut, crede-ma, dar macar stii ca o sa scapi de durere.

#7 2010-06-29 17:23:06

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

moksha are dreptate, antibioticul se ia pt infectii si in niciun caz de capul tau
orice durere de masea/dinte inseamna ca acolo e o problema, deci cel mai bine e sa mergi la stomatolog.

in plus, pe forum nu se recomanda medicamente

#8 2010-07-03 15:50:25

Miho
New member
Inregistrat: 2009-12-27

Nu stiu daca este locul potrivit pentru intrebarea mea, insa sper sa ma ajute cineva.
Acum cateva zile am aflat ca am gingivita si medicul mi-a dat un preparat care contine si antibiotic. Trebuie sa-l aplic pe gingie si ma intreb daca afecteaza asta cumva efectul anticonceptionalelor? Chiar si asa antibioticul tot intra in sange deci ma tem ca sunt sanse ca efectul contraceptiv sa scada.

❝ Beauty is not in the face;
beauty is the light in a heart. ❞
― Kahlil Griban

#9 2010-07-03 18:22:41

Miho
New member

Nu stie nimeni? sad

― Kahlil Griban

#10 2010-07-03 18:42:46

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Miho, acel tratament pe care l-ai primit are actiune locala. nu scade efectul contraceptivelor.

#11 2010-07-04 15:08:17

Miho
New member

Multumesc mult pt raspuns smile

― Kahlil Griban

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.