|
Nu esti logat.
Sangerarea de privatie#1 2007-09-25 16:41:25
sangerarea de privatieideea este urmatoarea pe mine sangerarea ma tine 7 zile,este ok? si inainte de ac.cam tot atat ma tinea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-09-25 16:45:46
Re: sangerarea de privatieeu cred ca e normal, de obicei perioada se mai scurteaza dupa ce incepi sa iei anticonceptionale, dar nu e o regula Offline #3 2007-09-25 23:15:58
Re: sangerarea de privatiemai raluca tocmai tu te agiti?...logic ar fi sa micsoreze durata...dar se pare ca noi 2 nu facem parte din clubul norocoaselor happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-09-26 08:50:01
Re: sangerarea de privatiesperam si eu sa se micsoreze durata zilelor mai ales csa in ultimele zile curge putin ,folosesc absorbante zilnice dar e deranjant VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|