homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Igiena intima sau probleme hormonale?

#1 2007-03-19 23:37:51

Mami2007
Membru
Inregistrat: 2007-03-19

Igiena intima sau probleme hormonale?

Incep prin a cere scuze daca subiectul mai exista, desi am verificat m-am cam pierdut prin posturi. Rog sa fie mutat daca am postat aiurea. Multumesc de intelegere.

Acestea-s faptele:

1. Iau de aprox 10 ani anticonceptionale fapt care a dus la scaderea libidoului. Cel putin asa cred. 1/luna = clar ca e scazut
2. Un bebe la activ.
3. Glanda lui Bartholin

Acum, imi apar din cand in cand acumulari de grasime in zona inghinala care cateodata se inflameaza si ajung la antibiotice sau cutit. Am pus-o pe seama folosirii aparatului de ras (idee sugerata de dr). Apoi am zis ca sunt fire de par crescute pe sub piele. Aici sunt in dubiu. Apoi mi s-a spus ca este o bacterie pe care toti o avem in corp si care poate crea astfel de probleme.

Acum ma gandesc daca nu cumva apar din cauza lipsei "activitatii" sau sa fie pe baza hormonala.

Nu mai stiu ce sa ma mai fac. Cu analizele totul e ok (ma refer la boli). Nici nu stiu ce analize sa cer nici la ce medic sa ma adresez. Ginecolog, endocrinolog, etc

Multumesc si sanatate

#2 2007-03-20 00:08:12

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

Re: Igiena intima sau probleme hormonale?

eu zic sa ti faci toate analizele ca sa stai linistatia si apoi sa vezi si un endocrinolog
in ceea ce priveste crescutul firelor sub piele ...dc nu sunt multe pot fi din cauza epilatului...din ce am mai citit pe net am vazut ca si lama si chiar si epilatoarele pot avea dupa o utilizare indelungata asemenea consecinte...deci eu iti recomand analize complete, endocrinolog si chiar ginecolog ca nu strica sa auzi mai multe pareri....parerea mea

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#3 2007-03-20 07:08:22

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

si eu am aceeasi problema, cu punctele, numai ca nu imi apar tot timpul (adica uneori mai multe, alteori mai putine, alteori deloc). sincer nu cred ca are legatura cu libidoul, pentru ca in ele mai gasesc din cand in cand un fir de par care nu vrea sa iasa, iar la noi chiar nu se poate spune ca o facem rar.
incearca totusi sa nu folosesti cutitul, pentru ca nu este sigura cauza , si astfel se pot inmulti din cauza lichidului dinauntru (pe langa grasime, la mine mai e ceva semitransparent).eu le-am lasat si fara sa le fac nimic si chiar daca erau umflate tare si dureau, dupa 2-3 zile au inceput sa se dezumfle.
ma gandesc sa merg la un endocrinolog, intrucat mi se pare ca e mai mult boala de piele decat o problema ginecologica.
aaa! si la mine au inceput sa apara doar dupa ce incepusem sa ma epilez regulat.

Cocorosie!

#4 2007-03-23 08:09:57

mielushik
New member
Inregistrat: 2006-03-28

am shi eu prblm asta cu epilatul, din cauza epilatorului k smulge firele de par...ele nu mai cresc cum trebuie, scrie shi pe cartea epilatorului cu instructiuni shi bla bla la un moment dat specifik toate chestiile astea...shi ei recomanda scoaterea firelor de par de sub piele cu un ac de seringa, yo le storc cu degetelul;)) shi ies firele de acolo...raman semnulete dar trec pana la urma shi ele ...

#5 2007-03-23 09:36:04

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

fetelor...incercati sa folositi ori un gel de dus exfoliant ori ceva solutie care exfoliaza...indeparteaza stratul de piele moarta si astfel ve ti avea mai putine fire sub piele...cat despre cele imposibile care tot se incapataneaza doar scosul lor e soluti...cu ac...sau prin stoarcere...esential e sa dezinfectati bine totul ca sa nu va treziti cu ceva minuni...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2007-03-23 11:48:03

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Mami2007, ai un singur contact sexual pe luna cu toate ca partenerul insista cit poate el de tentant sa aveti unul pe sapt si tu nu ai chef? Ca daca nu asa stau lucrurile viata de cuplu cu grijile aferente e de vina nu pastilele. Oricum, nu lipsa activitatii sexuale iti produce tie acumularile alea de grasime(mie mai de graba mi se pare ca ar fi vorba de furunculi)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2007-03-23 15:51:22

Melody
Full member

Furunculi???? eu stiam ca aia apar de la mizerie, ori aici nu cred ca e mizeria de vina.. sau ar tb sa ma spal de mai multe ori pe zi acolo? (fac dush dimineata si seara, doar in timpul menstruatiei ma spal de fiecare data cand imi schimb tamponul)

Ultima oara a fost editat de Melody (2007-03-23 15:52:25)

Cocorosie!

#8 2007-03-23 16:47:12

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

furunculul e destul mare...urat...si iese puroi din el...asa ca crede ma ca firele care cresc sub piele de dupa epilat nu pot fi confundate cu un furuncul...

happy with him...inlove with him...puss

#9 2007-03-23 19:49:37

Melody
Full member

poi cat de mare poate sa fie? am citit vreo ora in continuu despre furunculi azi..se pare ca apar din cauza unui stafilococ care ramane apoi permanent in organism. la mine nu toate umflaturile aveau un fir de par inauntru, si iesea ceva alb din ele...de la ce am facut? se poate lua de la toaleta scolii? (nu am gasit metode de raspandire pe net...) incerc sa nu merg la baie la scoala, dar au fost cateva dati cand nu am avut ce face altceva...

Cocorosie!

#10 2007-03-24 09:58:39

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

Melody dar presupun k nu te asezi pe wc-ul de la scoala, nu? ca altfel nu vad cum sa fi facut "furunculii" aia de la scoala

#11 2007-03-24 10:21:48

Melody
Full member

in nici un caz nu ma asez pe wc! off....

Cocorosie!

#12 2007-03-26 12:06:36

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

stafilococul ala nu e semn de mizerie ci de scadere a imunitatii organismului.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#13 2009-07-21 15:10:55

ioanafbr
New member
Inregistrat: 2009-07-20

Furuncul?
detin eu unul. Mi-a aparut la inceputul anului, la inceput l-am ignorat, apoi l-am stors si am dat cu un unguent de la farmacie (ceva cu f...). Pe moment a trecut, dar dupa alta luna a revenit. Si am luat lincodar. Si iar a trecut. Acum 3 saptamani a reaparut, am mers la doctor si pe langa tratamentul pt anexita , mi-a spus sa revin dupa 24 august cand vine din concediu sa-l scoatem. E ceva grav daca mai astept pana atunci? Adica eu tot incerc sa-l scot de-colo, dar nu iasa si nu pot sa apas mai mult de-atat. Uneori cand e f cald afar si transpir, mi se mai umfla, dar dupa dus, se retrage imediat. Deci, pls, mai pot sa astept o luna sau urgent la un alt doctor?
Am mare incredere in doctorita mea, dar totusi...

cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!!  tummenupp

#14 2010-07-06 00:04:28

Roxeett
Membru
Inregistrat: 2010-07-05

Draga mea ,s-ar putea sa fie de la anticonceptionale.....Eu am 39 de ani si i-au de 18ani anticonceptionale,la momentul actual am o astfel de formatiune mare,dureroasa si plina de puroi dar este a 50 a form....cred,m-am saturat .am facut un cancer la san in faza incipienta tot de la anticonceptionale si tot le i-au....sanatate multa

Mami2007 a scris:

Incep prin a cere scuze daca subiectul mai exista, desi am verificat m-am cam pierdut prin posturi. Rog sa fie mutat daca am postat aiurea. Multumesc de intelegere.

Acestea-s faptele:

1. Iau de aprox 10 ani anticonceptionale fapt care a dus la scaderea libidoului. Cel putin asa cred. 1/luna = clar ca e scazut
2. Un bebe la activ.
3. Glanda lui Bartholin

Acum, imi apar din cand in cand acumulari de grasime in zona inghinala care cateodata se inflameaza si ajung la antibiotice sau cutit. Am pus-o pe seama folosirii aparatului de ras (idee sugerata de dr). Apoi am zis ca sunt fire de par crescute pe sub piele. Aici sunt in dubiu. Apoi mi s-a spus ca este o bacterie pe care toti o avem in corp si care poate crea astfel de probleme.

Acum ma gandesc daca nu cumva apar din cauza lipsei "activitatii" sau sa fie pe baza hormonala.

Nu mai stiu ce sa ma mai fac. Cu analizele totul e ok (ma refer la boli). Nici nu stiu ce analize sa cer nici la ce medic sa ma adresez. Ginecolog, endocrinolog, etc

Multumesc si sanatate

#15 2010-07-06 07:35:56

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

roxeett, ma indoiesc ca ai facut tu cancerul la san din cauza anticonceptionalelor, ca daca ar fi asa, ce ar insemna? toate ar trebui sa fim predispuse si sa ne gandim la asta?

#16 2010-07-06 10:05:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

anticonceptionalele nu provoaca in niciun caz cancer la san

#17 2010-07-06 10:18:17

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu il provoaca, dar il pot accelera atunci cand celulele canceroase (sensibile la estrogen tongue) exista - in faza incipienta, atunci cand pacienta nu are nici cea mai mica banuiala.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-07-06 10:19:01)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.