|
Nu esti logat.
Menstruatia cam devreme#1 2010-05-18 11:59:15
Menstruatia cam devremeSalut! Am o nedumerire si vreau sa aflu un raspuns clar. De 2 luni prietenei mele i-a venit menstruatia cu 10 zile mai devreme decat ii venea normal...Nu a luat anticonceptionale de niciun fel.. Este o problema? multumesc anticipat! P.S : Am cautat o intrebare asemanatoare dar era vb de anticonceptinale acolo... Offline #2 2010-05-18 15:05:41
Re: Menstruatia cam devreme
In principiu nu e o problema. E posibil sa aiba legatura cu faptul ca de 2 luni a cam venit primavara si sa existe o astfel de dereglare. Pe urma e important daca avea ciclul regulat la fix sau exista mereu variatii. Deci in principiu intra in limitele largi ale normalului DAR poate ar fi bine sa o vada un medic, pentru ca uneori anumite infectii, un chist ovarian sau alte tipuri de probleme (nu grave, doar probleme, nu te speria) pot sa determine asemenea modificari. Offline #3 2010-05-18 15:13:00
Re: Menstruatia cam devrememultumesc mult! asta incerc sa ii explic si eu..ea crede (nu stiu de ce) ca e insarcinata .. stiind foarte bine ca lipsa menstruatiei e un semn clar ca e insarcinata. Offline #4 2010-05-18 15:34:39
Re: Menstruatia cam devreme
e drept ca nu am eu de unde sa stiu ca e sau nu insarcinata, dar teoretic nu are cum, acum voi stiti ce ati facut Offline #5 2010-05-18 17:13:03
Re: Menstruatia cam devremeAsta e un adevar! Mereu se gandesc la ce este mai rau + ca ne pun si pe noi barbatii/baietii pe niste ganduri.. Multumesc mult ! Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-07 10:23:11
Re: Menstruatia cam devremesalut! din nou avem o problema..ultima oara am spus ca ii venea ciclu cu 10 zile mai devreme decat era normal dar acum intarzie sa apara si ca totul sa fie mai greu pentru noi ea e in italia cu parintii ei. ultimul ciclu i'a venit pe 10 iunie, daca ar fi insarciata nu ar trebui sa aiba niste simptome pana acu? sper sa vada cineva intrebarea..Multumesc anticipat!! Offline #7 2010-07-07 10:30:18
Re: Menstruatia cam devremePai daca a avut menstra de pe 10 iunie , asta inseamna ca azi e a 28 zi, nu? Unde e intarzierea?? Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-07-07 10:31:53) Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #8 2010-07-07 10:36:35
Re: Menstruatia cam devremestiam ca perioada dintre ele e de 28 de zile..mi'a spus aseara de intarziere pt ca pe ea o dor sanii cu o saptamana inainte sa'i vina...acum am vorbit cu ea si o dor sanii si putin burta..Ar trebui sa mai asteptam ? Offline #9 2010-07-07 10:40:01
Re: Menstruatia cam devremeUn ciclu menstrual nu-i musai 28 zile , cu atat ma mult la ea , deduc eu din ce ai scris tu ca il avea neregulat. Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #10 2010-07-07 10:45:17
Re: Menstruatia cam devremeEu ii tot spun sa mergem la doctor dar spune ca ii e rusine sa se craceasca si sa ii umble acolo. I'am spus sa se duca la un medic ginecolog care sa fie femeie..poate se simte mai in largu ei asa..tot nu vrea..si a auzit ca trebuie sa nu se spele 2 zile inainte sa poata sa ii i'a o mostra ceva.Multumesc mult! Offline #11 2010-07-07 10:51:14
Re: Menstruatia cam devremeCati ani are prietena ta? Serios, fara suparare, dar mi se pare gandire de copil asta cu cracanatul... . Pai cand o fi gravida ce face? Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|