homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chlamydia?

#1 2007-09-26 11:45:15

DORA
New member
Inregistrat: 2006-07-24

chlamydia?

In cazul asa zisului spoting aparut dupa ani de folosire a ACO, care persista la diferite tipuri de ACO, ar trebui facut testul pt. chlamydia? Din cate stiu infectia cu chlamydia poate cauza sangerari neregulate in timpul folosirii ACO. Pana acum mi s-au tot recomandat diverse ACO dar problema persista. Ar trebui sa caut o alta cauza sau pur si simplu motivul este doar ACO nepotrivit si ,in primul rand, perioada prea mare de utilizare (6 ani)?

#2 2007-09-26 11:52:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: chlamydia?

6 ani nu e perioada prea mare de utilizare...
adica, cam ce COC ti s-au recomandat??? si cam de cind persista problema???
chlamidia poate da singerari vaginale nu uterine...cu sau fara COC

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-09-26 11:52:40

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

se poate ca utilixand pe o perioada mare de timp acelasi tip de ac. sa nu ti se mai potriveasca si de aici si spottingul.eu nu am auzit de o legatura dinte sangerari si chlamidia,dar totusi un test nu strica sa fie facut.:)dar eu sincer tind sa cred ca spottingul este de la ac.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-09-26 14:53:56

DORA
New member
Inregistrat: 2006-07-24

Persista de un an, timp in care am luat pe rand Novynette, Yasmin si in ultimele 5 luni Triquilar. Cu acesta din urma e relativ mai bine, in sensul ca fenomenul a diminuat mult in intensitate si durata (1-2 zile/luna apare o secretie usor modificata, maronie; cu celelalte ACO era mai rau). Poate fi mai rau daca voi continua cu Triquilar?

Ultima oara a fost editat de DORA (2007-10-01 18:36:10)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.