|
Nu esti logat.
Chlamydia?#1 2007-09-26 11:45:15
chlamydia?In cazul asa zisului spoting aparut dupa ani de folosire a ACO, care persista la diferite tipuri de ACO, ar trebui facut testul pt. chlamydia? Din cate stiu infectia cu chlamydia poate cauza sangerari neregulate in timpul folosirii ACO. Pana acum mi s-au tot recomandat diverse ACO dar problema persista. Ar trebui sa caut o alta cauza sau pur si simplu motivul este doar ACO nepotrivit si ,in primul rand, perioada prea mare de utilizare (6 ani)? Offline #2 2007-09-26 11:52:10
Re: chlamydia?6 ani nu e perioada prea mare de utilizare... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-26 11:52:40
Re: chlamydia?se poate ca utilixand pe o perioada mare de timp acelasi tip de ac. sa nu ti se mai potriveasca si de aici si spottingul.eu nu am auzit de o legatura dinte sangerari si chlamidia,dar totusi un test nu strica sa fie facut.:)dar eu sincer tind sa cred ca spottingul este de la ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-09-26 14:53:56
Re: chlamydia?Persista de un an, timp in care am luat pe rand Novynette, Yasmin si in ultimele 5 luni Triquilar. Cu acesta din urma e relativ mai bine, in sensul ca fenomenul a diminuat mult in intensitate si durata (1-2 zile/luna apare o secretie usor modificata, maronie; cu celelalte ACO era mai rau). Poate fi mai rau daca voi continua cu Triquilar? Ultima oara a fost editat de DORA (2007-10-01 18:36:10) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|