homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor!!!

#1 2010-07-08 18:28:28

free2spook
Membru
Inregistrat: 2008-10-13

ajutor!!!

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati! Eu iau pastile anticonceptionale novynette de aproximativ 4 luni. Am luat si inainte de aceasta perioada un an dupa care mi-a recomandat medicul ginecolog sa iau o pauza de 3 luni si sa incep sa le iau din nou. Ieri in timpul contactului sexual cu iubitul meu am simtit un usor discomfort insa nu ceva insuportabil. Dar dupa am simtit o usturime ingrozitoare, mai ales la urinare si la sezut pe scaun, chiar la intrarea in vagin. Va rog sa imi raspundeti ce as putea sa fac rapid deoarece medicul meu ginecolog este in concediu pentru urmatoarele 2 saptamani. Va multumesc anticipat!

#2 2010-07-08 23:06:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ajutor!!!

ce ai putea sa faci rapid este sa mergi la un alt ginecolog...
noi nu-ti putem pune un diagnostic...
pt a calma zona, pana ajungi la medic, poti incerca o crema de galbenele.
dar atentie, aceasta nu vindeca, doar diminueaza simptomele. si ar fi de preferat sa nu stai asa 2 sapt pana vine medicul tau din concediu...

#3 2010-07-08 23:12:55

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: ajutor!!!

ai putea sa faci niste analize de secretie si cand se intoarce medicul te prezinti cu ele gata facute

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.