|
Nu esti logat.
E posibil sa fiu insarcinata?#1 2010-07-09 10:35:51
E posibil sa fiu insarcinata?Salutare tuturor! Vin cu o mare problema si sper sa aflu un raspuns cat de repede. Am doi baieti unul de 7 iar cel mic de 5. Vroiam sa mai fac o bebita dar nu mai reuseam sa ramanem insarcinati. Cand am mers la control imediat dupa ultima sarcina am aflat ca am niste chisturi pe ovare, intradevar aveam o zi maxim doua de sangerare. Doamna doctor mi-a recomandat sa iau AC. Am luat mai multe tipuri de AC dar se pare ca organismul meu nu le suporta, vomitam imediat si aveam o stare in general proasta. Am facut tot felul de tratamente insa fara rezultat. De jumatate de an, din decembrie anul trecut mai exact, am luat yaz. Se pare ca organismul meu tolereaza mai bine aceste pastile insa la nivelul picioarelor mi-au aparut niste vinisoare subtiri. Nu am mai avut alte reactii adverse asa cum aveam in cazut altor tipuri de AC. Nedumerirea mea este urmatoarea, este posibil sa fi ramas insarcinata? Intreb asta deoarece am terminat folia de 28 si am inceput una noua insa nu am avut inca sangerare. Deja am luat doua pastilute, primele din cele roz, astazi urmeaza sa o iau pe a treia. Ar mai fi si urmatoarea problema, mie mi-au iesit testele de sarcina abia dupa doua luni, iar la ecograf sarcinile mi s-au vazut abia in luna a treia, nu stiu de ce. Am uitat sa mentionez ca in ultimele doua saptamani am luat ca si tratament pt circulatie bilomag si tarosin. In cazul in care as fi insarcinata e posibil ca acesta sa aiba probleme de la AC, ma refer la malformatii sau alte afectiuni de genul acesta. Multumesc! Offline #2 2010-07-09 10:40:03
Re: E posibil sa fiu insarcinata?Daca ai luat pastilele corect, nu ai cum sa fii insarcinata... se mai intampla sa nu vina menstra cand iei AC, daca insa se repeta chestia asta si lunile viitoare spune-i medicului care ti le-a prescris Offline #3 2010-07-09 10:44:42
Re: E posibil sa fiu insarcinata?pai ea VREA sa ramana insarcinata. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-07-09 10:45:48) Offline #4 2010-07-09 10:48:27
Re: E posibil sa fiu insarcinata?Medicul mi-a recomandat AC atat pt chisturi cat si pt a-mi regla ciclul si al aduce intr-o normalitate pt a putea sa raman insarcinata dupa ce termin tratamentul. Tin sa mentionez ca am incercat sa ramanem insarcinati dar nu am mai reusit dupa ce am nascut pe cel mic. Aveam ciclu f haotic si fffff putin. Offline #5 2010-07-09 11:04:09
Re: E posibil sa fiu insarcinata?din cauza chisturilor. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-07-09 11:04:46) Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-09 11:08:16
Re: E posibil sa fiu insarcinata?Am programare la medic peste doua saptamani. Doamna mea doctor este in concediu, in mod normal trebuia deja sa fi fost la control. Trebuia sa revin in jumatate de an de cand am inceput AC (decembrie-iunie) Ultima oara a fost editat de profmaria1984 (2010-07-09 11:09:16) Offline #7 2010-07-09 11:28:34
Re: E posibil sa fiu insarcinata?oho, cam mult 6 luni. cat de mari erau chisturile? Offline #8 2010-07-09 11:32:00
Re: E posibil sa fiu insarcinata?Unul dintre chisturi era de 3 cm, iar celalalt de 2,5, in rest aveam o multitudine de chisturi mici mici in jurul ovarelor. Offline #9 2010-07-09 11:39:45
Re: E posibil sa fiu insarcinata?luminitza, eu stiu ca nu e regula cu ovulatiile acelea multiple. se pot intampla, insa nu la oricine. Offline #10 2010-07-09 14:26:46
Re: E posibil sa fiu insarcinata?mie mi se pare nepotrivita abordarea cap-coada. as merge sa vorbesc cu alt medic Offline #11 2010-07-09 14:32:00
Re: E posibil sa fiu insarcinata?intr-adevar, e ciudat ca i-a dat 6 luni AC (cand ea isi dorea un copil), pt niste chisturi de 3 cm Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-07-09 14:33:23) Offline #12 2010-07-09 19:03:55
Re: E posibil sa fiu insarcinata?Medicul a zis ca pe langa faptul ca as trata chisturile, as avea sanse mai mari sa raman insarcinata dupa ce termin de luat AC in cele sase luni, ca astfel o sa mi se regleze si ciclul. Problema mea este ca mi-e frica sa nu fi ramas deja insarcinata peste AC, in sensul ca nu as dori sa fac avort dar mi-e frica ca bebelul sa nu aiba probleme. Marea majoritate zice ca nu ar fi probleme daca iei AC in timpul sarcinii in primele doua luni, dar am o teama in acest sens. Vreau sa am un bebel din toata inima dar mi-ar fi ingrozitor sa stiu ca i-am facut rau pe viata pt ca am luat AC. Nu mi-a venit ciclu in cele 4 zile de pastilute placebo. Testul de sarcina nu mi-a iesit pozitiv, dar am avut si in trecut probleme in acest sens, adica imi ieseau pozitive abia dupa 2 luni de sarcina. Ultima oara a fost editat de profmaria1984 (2010-07-09 19:08:03) Offline #13 2010-07-09 20:18:34
Re: E posibil sa fiu insarcinata?iti ieseau testele atat de tarziu pozitive pentru ca probabil aveai cicluri lungi si ovulatii tarzii Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|