|
Nu esti logat.
Anca#1 2010-07-03 11:21:52
ancaam si eu o problema iau ac Yasmin,luna trecuta a fost totul in ordine,acum sunt la jum blisterului si de cateva zile mi-a venit menstruatia .ce sa fac ?care e cauza?tin sa mentionez ca am baut un ceai verde chinezesc ptr slabit.oare sa fi daunat/? Offline #2 2010-07-03 11:28:25
Re: ancaS-ar putea sa nu mai fie potrivite pentru tine .. Vezi cat te tine, ce se mai intampla si daca se repeta si luna urmatoare, mergi la medic sa ti le schimbe. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2010-07-03 12:45:42
Re: ancaam fost la medic imediat ce mi-a venit si mi-a zis ca problema poate fi de la ceaiul acela eu m-am simtit ff bn ci yasmin le iau de aproape 2 ani.mia cam teama ca sunt deja in a 5 zi si nu mi trece peste 2 sapt ar trebui sa-mi vina normal ca termin blisterul de ac si am si o nunta Offline #4 2010-07-03 13:14:13
Re: ancadoctoressa te rog ajuta-ma cu un raspuns Offline #5 2010-07-07 17:38:29
Re: ancadoctoressa revin cu aceeasi intrebare ce sa fac ca tot nu mi -sa oprit sangerarea Offline Publicitateloading...
#7 2010-07-10 09:07:01
Re: anca
In primul rind as vrea sa stii ca nu stau toata ziua pe forum(omeneste nu pot) si nici nu reusesc sa intru zilnic deci orice intrebari cu iz de urgenta e de preferat sa fie puse la cabinet sau la telefon, aici risca sa nu isi gaseasca raspuns. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|